Hoppá! Hajdú Péter az Rtl Klubon folytatja? - videó

Forrás: Showtime Hajdú Péterrel -
ATV Havas Henrik Hajdú Péter RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere az RTL Klub székházában futott össze Hajdú Péterrel, akit a többi között arról faggatott, az Atv után most az RTL Klubon akarja-e folytatni pályafutását, illetve a showman Havas Henrikhez fűződő viszonyáról is mesélt.

Újabb változás köszöntött be Hajdú Péter életében? Kollégánk az Rtl Klub székházában találkozott a műsorvezetővel, aki az ATV Frizbi című műsora után egy új Rtl Klubos műsorban lesz látható. Természetesen nem arról van szó, hogy Hajdú néhány hét után otthagyja az ATV-t, hanem ezúttal vendégként tette tiszteletét Sebestnyén Balázs megújult műsorában, a Gyertek át!-ban.

Hajdú Péter Forrás: Showtime Hajdú Péterrel

Hajdú a többi között arról is mesélt,milyen viszonyban van Havassal illetve hogyan sikerült meghívnia őt a műsorába. Utóbbiról elég őszintén nyilatkozott:

"Megkérte az árát, de én kifizettem neki. Nehogy már a pénzen múljon, hogy a szemembe mondja, hogy szar alak vagyok"

A Gyertek át! című megújult műsor Sebestyén Balázs műsorvezetésével november 18-án lesz látható az Rtl Klubon.

Havas Henrik házasságáról mesélt - 44 éve él feleségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20161021-havas-henrik-maganeleterol-meselt-felesegerol-is-elarult-nehany-titkot.htmlHavas Henrik mostanában szinte minden nap szerepel valamelyik bulvársajtó hasábjain. Hol Hajdúnak szól be, hol egyéb kijelentéseivel haragítja magára az embereket. Ezúttal viszont Joshi Bharat műsorában kendőzetlen őszinteséggel mesélt magánéletéről és feleségéről, Havasnéról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huFordulat a Való Világban! Vv Tivy feladja a játékot?http://www.life.hu/sztarok/20161020-tivy-feladja-a-jatekot-zseri-miatt.htmlTivy nem találja a helyét a villában, mióta lelkitársa, Zseri kiesett a párbajon Mici ellen. Bár a fiatal lány már szerelmet is talált a villa falain kívül, villabéli szerelme szenved hiánya miatt... TV + SztárokOrigoBreaking! Benedek Tibor lemondott http://www.life.hu/sztarok/20161020-benedek-tibor-lemondott-szovetsegi-kapitanyi-posztjarol.htmlNéhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bendek Tibor szövetségi kapitány többé nem kívánja betölteni 2013 óta ellátott posztját. Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át helyét a vizilabda szövetségnél. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán nem akar örökre szingli maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-bereczki-zoltan-szeretne-majd-part-talalni-nem-akar-orokre-egyedul-maradni.htmlBereczki Zoltán Szinetár Dórával való válása óta nyilvánosan nem randizik senkivel. Állítása szerint mindennapjait a munkája és kislánya töltik ki. Bár nem tervezi, hogy örökre szingli marad, mégis ugyanannyira élvezi az egyedüllélet mint a párkapcsolatot. TV + Sztárok--Szinetár Dóra ma már nem fél nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-szinetar-dora-ma-mar-nem-fel-kimondani-amit-gondol-es-igyekszik-ellazulni.htmlA csinos színésznő hamarosan világkörüli turnéra indul a Shrek musicallel, ám mint mondja annyiszor fogja eljátszani Fiona szerepét, ahányszor a kislánya, Zorka engedi neki. Szinetár Dóra mára megtanult nemet mondani, hiszen számára egyértelműen a család az első. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó megtanult férfiként élni- törékeny testben erős nő lakikhttp://www.life.hu/sztarok/20161020-keresztes-ildiko-eros-nokent-el-sokszor-kivanta-barcsak-ferfi-lehetne.htmlKeresztes Ildikó az ország legszexibb hangú rockénekesnője. Törékeny testalkata és bájos mosolya mögött azonban egy igazi kemény férfi ereje lakozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.