Íme, a legbizarrabb valóságshow-k

tévé család valóságshow fogamzásgátlás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel az emberek ingerküszöbe egyre magasabb, a nagyobb tévétársaságoknak merész ötletekkel kell előrukkolniuk a magasabb nézettségért. Akadt itt társkereső show, családi dráma, sőt olyan túlélőműsor is, amelyben plázacicák küzdöttek egymással. Némelyikük többmilliós nézettséget hozott, hiszen a téma mellett olyan embereket is sikerült találni, akik komolyan vették a feladatot. Nézd meg, hogyan szórakoznak a tengerentúlon. 

19 Kids and Counting/2008–2015

A keresztény értékek zászlóvivőjeként számon tartott ultrakonzervatív, 20 gyerekes Duggar család valóságshow-ja évekig hatalmas népszerűségnek örvendett az Egyesült Államokban. A család Arkansas államban élt egy nagy házban, és a Bibliában foglalt életmód követését, ennek részeként pedig például a házasság előtti nemi élettől való tartózkodást hirdette. Tavaly májusban azonban hatalmas botrány robbant ki az egyik gyermekkel kapcsolatban: a 27 éves Josh beismerte, hogy 12 évvel korábban többször fogdosta, molesztálta négy húgát és a bébiszitterüket. A lelepleződés után a férfi közleményt adott ki, amelyben elnézést kért, amiért „elfogadhatatlanul” viselkedett, valamint az áldozatok és Jézus Krisztus megbocsátását kérte.

Tommy Lee goes to College/2005

Tommy Lee amerikai zenész, az egykori Mötley Crüe rockegyüttes alapító tagja, dobosa. Az NBC 2005-ben készítette a műsort, amely arról szólt, hogy a zenész főiskolára megy. A show mindössze hat epizódot élt még, pedig a nézettségi adatok alapján imádták a tévénézők. Lee összeköltözött pár fiatallal, majd mint minden egyetemista, élte a dolgos hétköznapokat. Azóta a sztár élete gyökeresen megváltozott: 2008-ban a Mötley Crüe kiadta utolsó stúdióalbumát, a Saints of Los Angeles-t, 2015-ben pedig egy búcsúturné után a zenekar visszavonult.

I Wanna Marry „Harry”/2014

Íme, a Nagy Ő című műsor egyik „legbetegebb” formátuma. A show-ban 12 nő küzdött egy férfi kegyeiért, akiről azt hitték, hogy maga Harry herceg. A legfurcsább az egészben, hogy a hölgyek sokáig tényleg azt hitték, hogy a brit királyi család egyik tagjáért küzdenek. Az igazság viszont az, hogy egy igen meggyőző hasonmás próbálta elnyeri a lányok kegyeit. Bár a drámában és izgalomban gazdag valóságshow azonnal meggyőzte a nézőket, kíváncsiak lennénk, hogy a valódi Harry herceg mit szólt a látottakhoz.

Jersey Shore/2009–2012

A New Jersey-ben felvett műsor 2009 végének, 2010 elejének nagy dobása volt az Egyesült Államokban. A második szezont az északi tél miatt Miamiban, a harmadikat ismét New Jersey-ben, a negyedik évadot pedig Olaszországban vették fel. Ezután még két évad következett. A műsorban nyolc olasz felmenőkkel rendelkező amerikai fiatal nyári kalandjait követhettük végig. A csapat tagjai egy New Jersey-i tengerparti lakásba költöztek be úgy, hogy előtte még sohasem találkoztak egymással. A szállás azonban nem volt ingyen, a srácoknak magukat kellett eltartaniuk ahhoz, hogy fizetni tudják a bérleti díjat, ezért egy pólóboltban vállaltak munkát.

Japán medve/2014

A listáról nem maradhatnak le a japánok, akik egyszerűen imádnak minél bizarrabb műsorokat készíteni. Ennek a show-nak például az volt a lényege, hogy egy medve egy kockába zárt nőt dobál, próbál hozzá bejutni, miközben az kamerázgat és sikít. Igen. Ennyi volt a műsor.

Íme, a valóságshow-k legnagyobb botrányai – ettől te is kiakadsz! (+18)

A meztelenkedést és a pikánsabb jeleneteket talán még érdeklődve figyelik az emberek, a verekedést és a trágárságot azonban már nehezen veszi be a gyomruk. Nézzük, melyek voltak a legdurvább adások.
El sem hiszed, kiért rajong Gerard Butlerhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-gerard-butler-szelfi-o-csinalta-az-interjukat-forma-1-lewis-hamilton.htmlAz amerikai színész igen különleges feladatot kapott a hétvégén: ő készítette az interjúkat az Amerikai Forma-1-es Nagydíjon. TV + Sztárok--VV Vivien arca teljesen megváltozott- ijesztő lett a villa szőke unikornisahttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-vivien-ijeszto-arcat-is-megmutatta.htmlVV Vivien ezúttal nem unikornisként repkedett a luxusbörtönben; egy sokkal ijesztőbb karaktert öltött magára- akár egy ördögűzős film főszerepét is megkaphatná... TV + Sztárok--Bud Spencer fia: "Édesapám egy igazán jó apa volt"http://www.life.hu/sztarok/20161014-bud-spencer-fia-nyilatkozott-a-szinesz-gyermeke-sok-mindent-arult-el-edesapjarol.htmlMagyar kamerák előtt még biztosan nem beszéltek ilyen őszintén a híres olasz sztár életéről. Most egyenes a családtagja árult el intim részleteket. TV + Sztárok--5 sztár, aki sokkoló múlttal rendelkezik: gyilkosság és erőszak http://www.life.hu/sztarok/20161017-tragikus-sorsu-sztarok-sokkolo-mult-charlize-theron-es-oprah-winfrey-gyilkossag.htmlBár irigylik tőlük a pénzt és a csillogást, a múltjukban lévő sötét foltokkal sokan nincsenek tisztában. Van, akit gyermekként értek borzalmas dolgok, másokat pedig már felnőttként sújtott egy-egy tragédia. Egyesek nyíltan vállalják a velük történt szörnyűséget, hiszen elmondásuk szerint ez segít nekik a továbblépésben. Mások viszont a művészetükbe „bújva”, magányosan próbálják feldolgozni a történteket. Összeállításunkból megtudhatod, kik azok, akiknek nem telt örömmel a gyermekkor. TV + SztárokOrigoFurcsa sztárpárok Hollywoodban: vajon mi tartja össze őket? http://www.life.hu/sztarok/20161011-sztarparok-a-nagyvilagbol-akik-furcsan-neznek-ki-egymas-mellett-salma-hayek.html„Egy embert akkor látunk a legtökéletesebbnek, amikor beleszeretünk” – mondta Stephanie Dowrick új-zélandi származású írónő. Hogy van-e valóságtartalma ennek a kijelentésnek? Biztosan, elég, ha ezekre a sztárpárokra pillantunk. Bár sokan megszólták őket a kapcsolatukért, ők mégis hosszú évek óta kitartanak egymás mellet. De vajon mi a titkuk, hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak? Összeállításunkból kiderül. TV + SztárokAFPÍme, a valóságshow-k legnagyobb botrányai: ettől te is kiakadsz! (+18)http://www.life.hu/sztarok/20161014-nemi-eroszak-es-verekedes-hatalmas-botrany-a-valosagshowban-pucer-jelenetek.htmlBár a nézők szeretik a drámát és a feszültséget, a durvaságot kevésbé. Az elmúlt években megszaporodtak a különböző valóságshow-k, melyekben szó szerint egyre jobban feszegetik a tűréshatárokat. A meztelenkedést és a pikánsabb jeleneteket talán még érdeklődve figyelik az emberek, a verekedést és a trágárságot azonban már nehezen veszi be a gyomruk. Nézzük, melyek voltak a legdurvább adások. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.