Sokkolóan vékony az Amerikai pite szőkesége, Tara Reid

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hons Rall -
színésznő sztárok Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tara Reid már nem fiatal, ám amióta rémisztően vékony, még öregebbnek tűnik. A 41 éves színésznő a napokban szinte bikiniben mutatta meg magát a vörös szőnyegen – kár volt!

Tara Reid számára sosem okozott gondot megmutatni magát kevés ruhában. Az Amerikai pite sztárja is ott volt a hétvégén a Maxim magazin halloweenbuliján Los Angelesben, méghozzá egy görög istennő inspirálta szettben. Mutatjuk is:

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hons Rall

Mi nem kifejezetten így képzelünk el egy görög istennőt: sok nőiesség ugyanis nem volt a színésznő jelmezében, még akkor sem, ha nem takart túl sokat. Tara sokkolóan vékony, ez pedig legjobban a lábain látszott, amik nem nyújtottak éppen felemelő látványt.

A színésznőnek egyébként nem csak a lábával vannak gondjai: a nyáron írtunk arról, hogy egy szó szerint rémisztő dekoltázst villantott. Az biztos: pár pluszkiló kifejezetten jót tenne a csontsovány, aszott hírességnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.