Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke születésnap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Pamela kislánya nemsokára 3 éves lesz, pontosan október 29-én ünnepli majd születésnapját Natasa, aki szinte a szemünk előtt nőtt fel. A büszke szülők nem rejtegetik gyermeküket a rajongóik elől, mindig megosztják a kedves történeteket és természetesen a fotókat is.

Berki Krisztián kislányának fejlődését szinte születésének napjától fogva figyelhettük, szülei előszeretettel osztottak és osztanak meg fotókat róla. Nem csoda, hogy Pamela és Krisztián nem rejtegetik gyermeküket, hanem büszke szülőként rendszeresen megmutatják rajongóiknak, hiszen Nati hihetetlenül édes, mosolygós gyermek, aki szinte a szemünk előtt nőtt fel: nemsokára 3 éves lesz.

Berki Krisztián és Natasa Zselyke Forrás: Berki Krisztián Facebook-oldala

Natasa Zselyke szombaton ünnepli szülinapját, három évvel ezelőtt, október 29-én látta meg a napvilágot, az apukája pedig Ausztriából helikopterrel sietett haza szemének fénye születésére.

A kislányból azonban lassan nagy lány lesz, bár apukája már azt is nehezen dolgozta fel, hogy bölcsődébe kezdett járni valamivel több mint egy évvel ezelőtt, nemsokára pedig jöhet az ovi! Nagyon gyorsan telik az idő...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.