ByeAlex nem bánja, ha rosszat gondolnak róla az emberek

Forrás: RTL Klub -
személyiség X-Faktor interjú ByeAlex énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár korábban már több kislemeze is megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban ismerte meg széleskörűen a közönség. Alex szókimondó és karakán egyénisége igen megosztja a nézőket, főleg, mióta az X-Faktor egyik mentori pozícióját is betölti. Az énekes meghallgatja a negatív véleményt, ám nem szereti, ha jogtalanul bántják. 

Az elmúlt évek egyik legmegosztóbb mentora vagy. Mit gondolsz, miből ered ez a fajta "ellenszenv" feléd?

Ellenszenv? Ezt egy kicsit erős megfogalmazásnak tartom. Igen, megosztó vagyok. Azért, mert nincs belőlem másik. Pont azért vagyok megosztó.

Mennyire érdekel a nézők véleménye? Nem bánt egy-egy sértőbb megjegyzés?

Ez a műsor nemcsak a szórakoztatásról, de a nézőkről is szól. A rossz vélemény sosem bánt, hiszen nem tudsz mit tenni vele.

Inkább felbosszant, főleg, ha igazságtalannak tartom.

Forrás: RTL Klub

Azt olvastam, hogy piperkőc vagy. Mondd el, kérlek, hogy ez miben nyilvánul meg?

Hűha! Kissé erősen fogalmazhattam. Az tény, hogy odafigyelek magamra: a testemre, a külsőmre, a ruháimra. Persze az étkezéssel is így vagyok, hiszen nem mindegy, hogy mit eszek és mikor, vagy mennyit sportolok.

Mit gondolsz, mennyire befogadó a magyar közönség a kissé különc előadók felé? Tényleg maradiak vagyunk?

Abszolút.

Sajnálatos módos kissé tényleg maradiak vagyunk, bár nem reménytelen a helyzet,

mert ha a külsőséghez tudás és tehetség is társul, akkor az előbb-utóbb utat tőr magának.

Az anyagi javak milyen szerepet töltenek be az életedben?

Szeretem, ha van pénzem, és utálom, ha nincs. Mint minden normális gondolkodású ember.

A párod sosem félt attól, hogy a „celebség" szétszakít benneteket? Nem féltékeny a rajongókra?

Nem és nem.

Forrás: RTL Klub

Mik a terveid az X-Faktorral? Maradandót akarsz alkotni, vagy inkább csak egy kalandvágy volt benned?

Mindig is szerettem volna egy ilyen típusú műsorban dolgozni, belülről látni, hogyan is működnek a dolgok. Ki akartam próbálni, hogy én hogyan csinálnám azt, amit a képernyőn eddig másoktól láttam. Eddig nagyon izgalmas.

Melyik mentorral tudtál a legjobban azonosulni, és miért?

Mindenki máshogy közelíti meg a műsort, de általában nem volt sok konfliktus. Egészen a tábor székes feladatig. Ott mind a három mentor máshogy csinált ezt-azt, mint ahogy én tettem volna. De ők is biztosan teljesen másképp látták a helyzetet.

Nem döntöttek rosszul, csak néhány esetben én máshogy cselekedtem volna.

Tökéletes egyetértésből viszont nem lesz műsor. Dögunalmas lenne a totális azonosság és harmónia, főleg egy ilyen show-ban.

A sármos ByeAlex megmutatta lakását

Nemcsak ByeAlex, de a lakása is elég jól néz ki a fotón, amelyet az énekes a Facebookon osztott meg.
Igazi hősök! Sztárok, akik már mentettek életet http://www.life.hu/sztarok/20161021-arnold-schwarzenegger-es-mila-kunis-sztarok-akik-eletet-mentettek-igazi-hosok.htmlDögösek, tehetségesek, és mérhetetlenül gazdagok. Bár legtöbbször csak a vörös szőnyeg mellől csodálhatjuk őket, számos világsztár szeret "elvegyülni" a hétköznapokban. Sokan elfelejtik, hogy ők is emberek, akik ha kell, nem restek a segítségünkre sietni. Összeállításunkban öt olyan színészt mutatunk be, akik vészhelyzetben sem estek pánikba, ennek köszönhetően pedig életet mentettek. TV + SztárokAFPÍme, Hollywood legdurvább sztárjai: erőszak és lelki terror http://www.life.hu/sztarok/20161020-chris-brown-es-naomi-campbell-ok-hollywood-legdurvabb-sztarjai-verekedes-eroszak.htmlHollywood nagyágyúi közül többen is évtizedek óta szerepelnek a magazinok címlapjain. Bár az ember tőlük várná el a legkevésbé, hogy erőszakos bűncselekményben vegyenek részt, sajnos akadnak kivételek. Ezzel a viselkedéssel sokan már régen leszerepeltek a rajongók szemében, sőt akadnak olyanok is, akiket a hatóságok sújtottak egy-egy keményebb büntetéssel. Összeállításunkból megtudhatod, kik a legdurvább hírességek a vörös szőnyegről. TV + Sztárok--Titkok a múltból: sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak http://www.life.hu/sztarok/20161018-szexualis-zaklatas-sztarok-akiket-egykor-megeroszakoltak-teri-hatcher-es-rose-mcgowan.htmlAz erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywoodban bőven akad olyan színész, énekes vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen típusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok. TV + Sztárok--Scott Eastwood férfiassága szépen domborodik: videó! http://www.life.hu/sztarok/20161019-scott-eastwood-a-szinesz-ferfiassaga-latszodik-a-nadragon-keresztul-video.htmlA híres színész és rendező Clint Eastwood fia, Scott egyszerűen tökéletes! TV + Sztárok--ByeAlex: "Nem tudom, mennyit keresek" http://www.life.hu/sztarok/20160630-byealex-a-zenesztamadasokrol-az-enekes-igy-reagalt-az-ot-ert-vadakra-wolfie.html ByeAlexet rengeteg támadás éri, mióta az X-Faktor mentorának választották. Legutóbb a Punnany-s Wolfie szólt be neki a közösségi oldalán. Többek közt erről is kérdezzük az új mentort. TV + SztárokOrigoFurcsa sztárpárok Hollywoodban: vajon mi tartja össze őket? http://www.life.hu/sztarok/20161011-sztarparok-a-nagyvilagbol-akik-furcsan-neznek-ki-egymas-mellett-salma-hayek.html„Egy embert akkor látunk a legtökéletesebbnek, amikor beleszeretünk” – mondta Stephanie Dowrick új-zélandi származású írónő. Hogy van-e valóságtartalma ennek a kijelentésnek? Biztosan, elég, ha ezekre a sztárpárokra pillantunk. Bár sokan megszólták őket a kapcsolatukért, ők mégis hosszú évek óta kitartanak egymás mellet. De vajon mi a titkuk, hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak? Összeállításunkból kiderül. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.