Kovács Kati énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati legendás egyéniséggel és hanggal rendelkező, kiváló tehetségű énekesnő, akinek a szakmában töltött 50 évét számos díjjal ismerték el. Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője.

Több millió eladott lemez és több ezer sikeres koncert van már Kovács Kati háta mögött, aki már 50 éve van a pályán és ez idő alatt 106 magyarországi és 25 külföldi önálló lemeze jelent meg. Karrierjét a második Ki mit tud? indította be 1965-ben, ahová édesanyja adta be a jelentkezését.

Forrás: Wikipédia, MTI

Megnyerte a verseny és egy egész ország megismerte a nevét, különleges hangjával és stílusával együtt. Szinte megállíthatatlanul tört előre, a kor és minden idők egyik legsikeresebb női előadójává vált hazánkban. Dalt és lemezt is készített a három korszakalkotó együttessel: az Illéssel, a Metróval és az Omegával. Külföldön is sok versenyen képviselte hazánkat, több albuma is megjelent a határon túl. Bár a 90-es évekre lecsökkentek a más országokban adott koncertek száma, itthon sikere nem csökkent. Kovács Kati pályafutása során minden rangos elismerésben részesült, amit egy előadó hazánkban megkaphat, és a mai napig alkot, koncertezik, mert hiszi, hogy tud még újat adni az embereknek.

Kirabolták és megfenyegették Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20161025-zalatnay-cinit-egy-benzinkuton-raboltak-ki-majd-meg-is-fenyegettek.htmlZalatnay Cini boldog volt, hogy végre lányával tölthette a hétvégét. Ám a boldogság hamar rémálommá vált... TV + Sztárok--Rubint Réka csodát tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rubint-reka-facebook-kozossegevel-egyutt-csodat-tett.htmlRubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, egyetlen vágyát, a fitneszlady pedig teljesítette.... TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Jól érzem magam a bőrömben"http://www.life.hu/sztarok/20161025-hajdu-peter-jol-erzi-magat-tultette-magat-a-maganeleti-valsagon.htmlA Frizbi műsorvezetője egy forgatási szünetben vallott a Blikknek magánéleti válságáról. TV + SztárokOrigoSokkolóan vékony az Amerikai pite szőkesége, Tara Reidhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-sokkoloan-vekony-az-amerikai-pite-szokesege-tara-reid-szineszno.htmlTara Reid már nem fiatal, ám amióta rémisztően vékony, még öregebbnek tűnik. A 41 éves színésznő a napokban szinte bikiniben mutatta meg magát a vörös szőnyegen - kár volt! TV + Sztárok--Tallulah Willis szabadon engedte mellbimbóithttp://www.life.hu/sztarok/20161024-tallulah-willis-szabadon-engedte-mellbimboit-kacer-bruce-willis-es-demi-moore-lanya.htmlBruce Willis és Demi Moore lánya nem túlságosan szégyenlős: Tallulah Willis a minap egy igen sokat mutató képpel kedveskedett rajongóinak. TV + SztárokOrigoHajdú különórát vesz Havastól?- A Tanár úr felajánlotta segítségét a tévésnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-havas-es-hajdu-a-nagy-osszecsapas-vasarnap-este-megtortent.htmlVasárnap este a Frizbi című műsorban végre sor került a várva várt összecsapásra: Hajdú és Havas szemtől szemben beszélték meg problémáikat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.