táncosnő eltűnés sztárok Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajban van Rihanna: a napokban eltűnt az egyik háttértáncosa, akit most mindenki, beleértve a rendőrséget is nagy erőkkel keres. 

A 32 éves Shirlene Quigley a világsztár háttértáncosa, és olyan hírességekkel állt már színpadon, mint Beyoncé, Rihanna, Missy Elliott és Jamie Foxx. A lány azonban pár napja eltűnt, senki nem tud róla semmit. Rihanna ezt nem hagyja annyiban, és hétfőn az Instagram oldalára tett fel egy videót a lányról, és kéri, hogy aki bármit tud róla, az keresse a North Bergen Rendőrkapitányságot New Jersey-ben.

A táncosnőt utoljára akkor látták, amikor pár napja buszra szállt a Port Authority buszpályaudvaron New York-ban. Quigley egyébként North Bergen-ben él, és táncot oktat a Peridance Capezio központban, és a manhattani Broadway Dance Center-ben. Minden este 6 körül felhívja az apját, ám ez most nem történt meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.