Sokkoló fotók készültek halála előtt pár hónappal Pete Burnsről

Forrás: Northfoto -
Pete Burns sztárok sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét elején hunyt el Pete Burns, a 80-as évek ikonja. Májusban készültek róla talán az utolsó képek, amiken sokkolóan festett. 

Pete Burns a 80-as évek óta reflektorfényben élt, bár az utóbbi időben leginkább Frankensteinhez hasonlították őt rémisztő külseje miatt. A férfit májusban, a barátaival kapták lencsevégre, és a tetoválásain kívül nem sok minden volt, ami egykori önmagára emlékeztetett.

Forrás: Northfoto

Pete-t és barátait London északi részén fotózták le paparazzik, a képeken imádott parókáját is viseli a férfi, akinek halálát a napokban a menedzsere hozta nyilvánosságra a Twitteren. A Dead or Alive énekese szívrohamban hunyt el.

Az androgün külsejű, rengeteg plasztikai beavatkozáson átesett Pete Burns évekkel ezelőtt feltűnt a Celebrity Big Brotherben. A műtéteket képtelen volt abbahagyni, ám egy elrontott ajakműtét miatt minden pénzét korrekciós műtétekre kötötte, 2014-ben pedig kénytelen volt csődöt jelenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.