Elolvadunk! Blake Lively és férje nagyon cukin ünnepelnek

Forrás: Instagram/blakelively -
sztárok Blake Lively születésnap Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Reynolds a napokban ünnepelte 40. születésnapját, ez alkalomból pedig irtó cukin köszöntötte őt gyönyörű felesége, Blake Lively. 

Amióta válik a Brangelina páros, azóta a legszexibb sztárpár cím birtokosa kétségkívül Blake Lively és Ryan Reynolds. A sztárpár második gyermekeszeptember legvégén jött világra, most pedig Ryan 40. születésnapját ünnepelték.

Forrás: Instagram/blakelively

Blake egy bulit szervezett férjének abban a japán étteremláncban, ahol először találkoztak, és egy cuki poszttal gratulált kedvesének: "A bostoni éttermedben szerettünk egymásba, és a New York-i éttermedbe járunk a mai napig.

Az ünnepelt is mutatott egy fotót a képmegosztó oldalán, ő a kövekezőket írta. "A legjobb születésnapom ez idáig. Örök hála érte a feleségemnek, a legjobb barátomnak, és kis nemzetközi kémemnek, Blake Lively-nek. És egy hatalmas köszönet a kedvenc éttermünknek."

Forrás: Instagram/vancityreynolds

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.