Balázs Klári a mai napig gyászolja elhunyt testvérét

Fotó: Life.hu -
halál Balázs Klári tragédia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 64 éves énekesnő sosem tartotta a kapcsolatot a bátyjával. Bár próbált neki segíteni, a férfi nem fogadta el a dolgot. 

Balázs Klári sokáig nem beszélt a nyilvánosság előtt elhunyt testvéréről, aki évekig az utcán élt. A férfinek sok gyermeke volt, akikkel bár a sztár találkozott már, a kapcsolatot nem tartja velük. Az énekes sosem haragudott a bátyjára, sőt korábban segíteni is akart neki - írja a hot! Magazin.

Fotó: Life.hu

"Karcsi 16 évvel volt idősebb nálam, de a születésem után nem sokkal elköltözött otthonról. Azután nem nagyon kereste a családot. Soha nem éreztem haragot Karcsi iránt. Amikor megtudtam, hogy már nem is lehet helyrehozni a kapcsolatunkat: elszomorodtam, de rájöttem: el kell őt engednem. Halottak napján természetesen rá is gondolok" - nyilatkozta az énekesnő. Bátyja egy ideig buszvezetőként dolgozott, ám az élete egy idő után nem az elképzelései szerint alakult, így hajléktalan lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.