Borvörös rúzs és mély dekoltázs: Tóth Andi stílust vált?

X-Faktor rúzs sztárok Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi már közel sem az a szende kislány, akinek anno megismertük: erre pedig a legutóbbi, közösségi oldalára feltett fotó a bizonyíték. Az énekesnő dögösebb, mint valaha!

Tóth Andi 2014-ben nyerte meg az X-Faktort 15 évesen. A lány még nincs 18 éves, a stílusa azonban lényegesen kacérabb és szexisebb lett az elmúlt pár évben. Ezt pedig a legutóbbi, a Facebookra posztolt képe is bizonyítja.

Borvörös rúzs, elég mély dekoltázs, és pár kamu tetoválás - Andi megmutatta, ilyen is tud lenni, ha akar.

Talán Halloween buliba készül az X-Faktor egykori győztese?

Két hónapja egyébként már írtunk arról, hogy az énekesnő egyre jobban kinyílik: a Válótársakban is volt kacér jelenete, és klipjében is szexizett egy keveset. Andi egyébként nemcsak csinos, de az alakja is egyre jobb, ezért pedig sokat tesz. "Ha nem forgatok, és nem vagyok a színházban, akkor heti négy alkalommal biztosan elmegyek edzeni. Kockás hasra gyúrok!" - árulta el nemrég a magyar sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.