A neten keres szexpartnert Kozso?

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
társkereső sztárok szexpartner Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozso pár hónapja szakított nagy szerelmével, most pedig állítólag az egyik legnépszerűbb társkeresőn próbál párt találni. 

Kozso és Keira nagy szerelme 8 év után, idén tavasszal ért véget. A férfi állítólag komoly agyműtétje után változott meg, ezt pedig a fiatal lány már nem tudta tolerálni, és elhagyta a zenészt.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Most azonban úgy tűnik, Kozso túltette magát a szakításon, és az egyik legnépszerűbb partnerkereső oldalon próbálkozik

- írja a Ripost.hu. A lap egyik olvasója állítása szerint már randizott is az Ámokfutók frontemberével, ám nem alakult tökéletesen a találkozó.

"Nagyon kedves ember, szimpatikus, meghívott egy italra is. Aztán hamar rájöttünk, nem egymást keressük. De kellemes élmény volt" - árulta el a lap egyik olvasója.

Tinder-mesék: te hiszel bennük?

Még mindig sokaknak fenntartásaik vannak a programmal kapcsolatban, azonban már vannak tündérmesék, amelyekben hinni lehet. Korábban hoztunk is nektek olyan igaz történeteket, ahol az alkalmazás hozott össze párokat.
Ők a világ leggazdagabb sztárjai - repkednek a milliárdok http://www.life.hu/sztarok/20161026-a-vilag-leggazdagabb-sztarjai-leonardo-dicaprio-es-tom-hanks-milliardos-fizetesek.htmlFelfoghatatlan gazdagság és luxus - a hollywoodi hírességek életét talán így lehet a legjobban jellemezni. Ezek a világsztárok rengeteget dolgoznak, ám munkájuk sokszorosan megtérül: több milliárd dollárt tudhatnak a számlájukon évente. Egy-egy csinos ruha vagy a méregdrága autó meg sem kottyan nekik, mely nem meglepő ezekkel a fizetésekkel. Íme, az évente legjobban kereső celebek listája. TV + SztárokOrigoMariah Carey énekesnőt kidobta milliárdos vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20161027-mariah-carey-enekesnovel-szakitott-milliardos-volegenye.htmlMariah Carey az élete párját találta meg, aki nemcsak igazi férfi, de még a bankszámlája is duzzad. Ugyan az énekesnő sem szűkölködik, de párjához képest szinte semmije nincs. Az álomnak azonban most vége, állítólag vőlegénye kidobta a sztárt. TV + Sztárok--Phil Collins szemtanúja volt Diana viszonyánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-phil-collins-elsokent-volt-szemtanuja-diana-viszonyanak.htmlÉletrajzi könyvében vall arról Phil Collins, hogy milyen fontos esemény szemtanúja volt annak idején. Kiderült, hogy a zenész saját szemével látta Diana hercegnőt és James Hewitt-ot, akik egy átlátszó hazugsággal próbálták elejét venni a pletykáknak. TV + Sztárok--Balázs Klári a mai napig gyászolja elhunyt testvérét http://www.life.hu/sztarok/20161027-balazs-klari-tragedia-meghalt-a-testvere-az-enekesno-a-mai-napig-gyaszol.htmlA 64 éves énekesnő sosem tartotta a kapcsolatot a bátyjával. Bár próbált neki segíteni, a férfi nem fogadta el a dolgot. TV + SztárokOrigoVásáry Andrét a saját apja küldte el otthonról http://www.life.hu/sztarok/20161027-vasary-andre-oszinte-vallomas-a-csaladja-nem-tamogatta-a-karrierjeben.htmlA sztárnak nagyon fájt, hogy a családja sosem támogatta őt az énekesi karrierjében. Édesapja kerek perec megmondta neki, hogy ha kell, még a házból is kidobja őt. TV + Sztárok--VV Evelin Attilát választotta párbajellenfeléülhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-vv-evelin-vv-attilat-hivta-ki-a-legutobbi-parbajon.htmlNagy volt a feszültség a villa legutolsó adásában, VV Evelinnek ugyanis ki kellett mondani, kit visz párbajozni a hétvégén. Attilára esett a választása.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.