Salma Hayek 50 éves, de ilyen külsővel bárkit megkaphat

Forrás: GQ Magazine -
címlap színésznő sztárok Salma Hayek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayek már 50 éves, de ez nagyjából senkit sem érdekel: a színésznő annyira szexi a legújabb, róla készült képeken, hogy a pasik 20-100 év között valószínűleg utána csorgatják majd a nyálukat. 

A GQ magazin mexikói kiadása kedvéért szexizett a címlapon Salma Hayek. A színésznő 50 éves, de a róla készült képek azért nem semmik: Salma csábító, kívánatos, és persze csúcsformában van. Méretes kebleit pedig csak egy fekete csipke fehérnemű takarja. Dögös, ugye?

Forrás: GQ Magazine

A fotón Salma sminkje is teljesen natúr, ami ha lehet, még fiatalosabbá, üdébbé teszi a szépséget. A színésznőnek amúgy is szerencséje van, a bőre nagyon szép, így a sminkeseknek nem kellett túl sokat dolgozniuk rajta.

50 évesen bombacsinos anyuka Salma Hayek, de nemrég azt is megmutattuk, hogy festett a gyermekkorában még olimpikonnak készülő hollywoodi díva. Itt meg is lesheted, milyen volt a kis Salma évtizedekkel ezelőtt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.