Szabó Zsófi feleségként boldogabb mint valaha

Forrás: Marton Szilvia / Origo -
házasság Szabó Zsófi feleség család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi a közelmúltban mondta ki párjának a boldogító igent egy csodálatos esküvő keretein belül. A pár azóta szárnyal a boldogságtól és fittyen hány a közösségi oldalaikon megjelenő trollokra.

Csodálatos életszakaszba lépett az Rtl Klub csinos műsorvezetője, ugyani a közelmúltban férjhez ment szíve választottjához, Kiss Zsolthoz. A pár azóta fülig érő szájjal tengeti mindennapjait és Zsófi elmondása szerint boldogabbak mint valaha is remélték volna.

"Fogalmam sem volt arról, hogy a férj és feleség szavak mögött ilyen mélység és tartalom van. Szó szerint jó érzéssel tölt el, hogy Zsoltit immáron a férjemnek hívhatom."- mesélte boldogan Zsófi a hot! Magazinnak.

Hollywoodi sztártervező ruháját viselte a nagy napon Szabó Zsófi trend Forrás: Instagram/szabozsofi

"Csodálatos visszagondolni az esküvőre és lakodalomra is, kicsit már nosztalgikus hatása van. Bárcsak három napos lett volna."

Bár az esküvőjük mesébe illően sikerült, mégis néhány rosszindulató komment beárnyékolta a nagy napot.

"Szerencsére ezek eltörpülnek amellett, hogy rengeteg szeretetet és kedvességet kapunk vissza, ami feltölt, és jókedvre derít.

És végső soron úgyis csak az számít, amit Zsoltival megélünk, és most igazán boldogok vagyunk."

- ecsetelte a színésznő.

Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Nem csak az ara, de párja is rendkívül boldog időszakot él meg, aminek nap mint nap bizonytékát is adja.

"Szereti kimondani, hogy feleségem, és én szeretem hallani tőle. Nap mint nap kedveskedik valamivel, a szavai, a tettei mutatják, mit jelentek neki. És bár azt mondta az esküvő előtt, hogy nem fogja hordani a gyűrűt, mert nem tűr meg magán semmilyen ékszert, ennek ellenére ott van az ujján, és ez mindent elmond.."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.