Vásáry André nemrég szakított, de nagyon vágyik a szerelemre

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
TV2 Sztárban sztár versenyző Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vásáry André a Sztárban sztár című műsorral újra reflektorfénybe került. Hétről hétre bebizonyította, hogy a komolyzenét képviselő énekeseknek is van helye egy ilyen jellegű show- műsorban. Bár a legutolsó adásban neki kellett búcsúznia, mégsem szomorú, reményekkel telve tekint a jövőbe.

Vásáry Andréról keveset lehet tudni, főleg ami a magánéletét illeti. A hot! Magazinnak viszont engedett némi betekintést féltve őrzött privát szférájába. Elmesélte, hogy ő egy rendkívül harmonikus ám pörgős életet élő ember, aki rettenetesen szeret szeretni és bár nemrég ért véget egy komoly kapcsolata, nagyon vágyik a szerelemre.

"Olyan vagyok, mint egy versenyló, aki folyamatos terhelést igényel. Az élet akkor jó, ha zajlik, és jelenleg van dolog bőven, amiért nagyon hálás vagyok. Szeptemberben kezdtem a Zeneakadémián, ami egy új fejezete az életemnek, mellette igyekeztem helyt állni a műsorban, amit egyébként imádtam. És ez valószínűleg meglátszott, mert jó visszajelzéseket kaptam a nézőktől. Persze voltak negatív megjegyzések is; megmosolyogtat, ha sértő kritikát kapok, nem veszem fel, többnyire sikerül kizárnom őket."

Fotó: Szabó Gábor - Origo

André elmesélte azt is, hogy családja mellett volt szerelme is végig izgult érte a műsor alatt. Bár a párkapcsolat nem működött, a szoros barátság mégis megmaradt köztük.

"Még januárban mentünk szét a párommal, de van köztünk egy kötelék, amit nem lehet elszakítani, de azt nem tudom, hogy van-e még közös utunk.

Vágyom a szerelemre, vagy vele vagy mással.

Várom, hogy újra átéljem azt az érzést, amit a szerelem kínál, hiszen szerelmesnek lenni egy csodálatos állapot."- vallotta be az énekes.

Hosszú évek óta tartó háborúban van egymással Naomi Campbell és Tyra Bankshttp://www.life.hu/sztarok/20161027-modellhaboru-evek-ota-tart-naomi-campbell-tyra-banks.htmlA 90-es évek óta tart a háború a két világhírű szupermodell között. Tyra Banks sosem bocsát meg Naomi Campbellnek. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio és szerelme közös otthonba költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20161027-leonardo-dicaprio-szerelmevel-malibun-vesz-hazat.htmlLeonardo DiCaprio fülig szerelmes kedvesébe, akivel, ha minden igaz, hamarosan közös otthonba is költöznek. TV + Sztárok--Peller Mariann irigykedett nővére sikereirehttp://www.life.hu/sztarok/20161026-peller-mariann-irigy-volt-testvere-sikereire.htmlPeller Mariann és testvére, Anna hazánk egyik legismerebb testvérpárja. Ki gondolná, hogy a ma már népszerű és elismert műsorvezető, egykor féltékeny volt nővére színésznői karrierjére. TV + Sztárok--VV Vivien arca teljesen megváltozott- ijesztő lett a villa szőke unikornisahttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-vivien-ijeszto-arcat-is-megmutatta.htmlVV Vivien ezúttal nem unikornisként repkedett a luxusbörtönben; egy sokkal ijesztőbb karaktert öltött magára- akár egy ördögűzős film főszerepét is megkaphatná... TV + Sztárok--Hoppá! Hajdú Péter az Rtl Klubon folytatja? - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-hajdu-peter-az-atv-utan-ujra-csatornat-valt.htmlA Life.hu riportere az RTL Klub székházában futott össze Hajdú Péterrel, akit a többi között arról faggatott, az Atv után most az RTL Klubon akarja-e folytatni pályafutását, illetve a showman Havas Henrikhez fűződő viszonyáról is mesélt. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra ma már nem fél nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20161020-szinetar-dora-ma-mar-nem-fel-kimondani-amit-gondol-es-igyekszik-ellazulni.htmlA csinos színésznő hamarosan világkörüli turnéra indul a Shrek musicallel, ám mint mondja annyiszor fogja eljátszani Fiona szerepét, ahányszor a kislánya, Zorka engedi neki. Szinetár Dóra mára megtanult nemet mondani, hiszen számára egyértelműen a család az első. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.