Galla Miklós mindenkinek megmutatta alsógatyáját

Fotó: Origo -
fotó Galla Miklós alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galla Miklós humoristától ha jól belegondolunk, tulajdonképpen nem is olyan meghökkentő lépés, hogy közzétesz magáról egy alsónadrágos fotót. Ennek ellenére abszurd látványt nyújt az öltözője közepén, fecskéjében a kissé megszeppenve álló komédiás.

Megszeppenve, kissé szorongva és feszengve áll fehér alsónadrágjában Galla Miklós. Az öltözőjében egy előadása után készült fotóból jól látszik, hogy nem volt felkészülve a kép elkészültére, spontán, egy váratlan pillanatban történt, amikor két hölgy pont a legjobb pillanatban nyitott be a humoristához, hogy lencsevégre kapják.

Fotó: Origo

Mondhatnánk azt is, hogy kompromittáló fotó készült Galla Miklósról, ha nem ő maga tette volna közzé Facebook-oldalán a képet. És miután az előadása közben is vetkőzött már félmeztelenre, tényleg nem lehetünk meglepve.

Ők a világ leggazdagabb sztárjai - repkednek a milliárdok http://www.life.hu/sztarok/20161026-a-vilag-leggazdagabb-sztarjai-leonardo-dicaprio-es-tom-hanks-milliardos-fizetesek.htmlFelfoghatatlan gazdagság és luxus - a hollywoodi hírességek életét talán így lehet a legjobban jellemezni. Ezek a világsztárok rengeteget dolgoznak, ám munkájuk sokszorosan megtérül: több milliárd dollárt tudhatnak a számlájukon évente. Egy-egy csinos ruha vagy a méregdrága autó meg sem kottyan nekik, mely nem meglepő ezekkel a fizetésekkel. Íme, az évente legjobban kereső celebek listája. TV + SztárokOrigoVV Vivi hisztirohamot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-vv-vivi-kiborult-es-hisztizni-kezdett.htmlVV Vivi többször bizonyította már, hogy vele nagyon nehéz lehet együtt élni. Ezúttal viszont igent messzire ment... TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Oláh Ibolya http://www.life.hu/sztarok/20161028-olah-ibolya-friss-fotot-posztolt-a-facebook-oldalara.htmlOláh Ibolya nem használja olyan intenzitással a közösségi oldalakat, mint a többi közszereplő, kifejezetten ritkán rak ki magáról fotót. Néhány órával ezelőtt azonban frissítette a profilképét, és meg kell állapítanunk, hogy szinte semmit nem változott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKeresztes Ildikó gyászol - Telefonon kapta a szörnyű hírthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-star-academy-zsuritagja-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlA férfi bár idős volt, alapvetően jó egészségnek örvendett, ezért Ildikót sokkolta az édesapja halálhíre. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA neten keres szexpartnert Kozso?http://www.life.hu/sztarok/20161027-kozso-magyar-enekes-allitolag-tarskereson-keres-partnert.htmlKozso pár hónapja szakított nagy szerelmével, most pedig állítólag az egyik legnépszerűbb társkeresőn próbál párt találni. TV + Sztárok--Borvörös rúzs és mély dekoltázs: Tóth Andi stílust vált?http://www.life.hu/sztarok/20161027-borvoros-ruzs-es-mely-dekoltazs-toth-andi-az-x-faktor-gyoztese-stilust-valt.htmlTóth Andi már közel sem az a szende kislány, akinek anno megismertük: erre pedig a legutóbbi, közösségi oldalára feltett fotó a bizonyíték. Az énekesnő dögösebb, mint valaha! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.