Oláh Ibolya fotó Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya nem használja olyan intenzitással a közösségi oldalakat, mint a többi közszereplő, kifejezetten ritkán rak ki magáról fotót. Néhány órával ezelőtt azonban frissítette a profilképét, és meg kell állapítanunk, hogy szinte semmit nem változott.

Nagyon ritkán láthatunk Oláh Ibolyáról személyes képeket, nem túl gyakran posztol a közösségi oldalára, főként fotókat nem. Egy-egy ilyen alkalom azért előfordul, rajongói legnagyobb örömére, akik biztosan szívesen látnák valamivel többször is az énekesnőt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Néhány órája azonban Oláh Ibolya megörvendeztette követőit, és frissítette profilképét. A fotó alapján elmondhatjuk, hogy az énekesnő nem sokat változott, ugyanaz a huncut mosoly ül az arcán, amit már jól megszokhattunk tőle. Természetesen az első megasztáros szereplése óta azért alaposan átalakult, de ez nem is csoda, hiszen 13 évvel ezelőtt indult el a versenyen. Oláh Ibolya évekkel ezelőtt nyíltan felvállalta leszbikusságát.

"Nem normális, hogy 37 éve minden reggel sírva ébredek" - Leszbikusságáról vallott Oláh Ibolya

Az énekesnő először mesélt arról, hogy élete nagy szerelmét, Pistit, aki hosszú éveken át mellette állt, leszbikus kapcsolata miatt hagyta el. Ibolya azt is elmondta, hogy a fiatalembert mennyire megviselte a hír, amikor megtudta tőle, hogy ő a saját neméhez vonzódik. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.