Újra rács mögé kerülhet Lagzi Lajcsi

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év végén lejár a határidő, ha a nyomozó hatóságok szerint elég a bizonyíték, akkor vádemeléssel az ügyészség felé továbbítják Galambos Lajos aktáit. Az ügynek többféle kimenetele lehet, még az is, hogy Lajcsi visszakerül a börtönbe. 

"Megmondom őszintén, nem bánom, hogy nem kellett mostanában erről beszélnem. Kicsit volt időm fellélegezni. Tisztában vagyok vele, hogy még nincs vé­ge az ügynek, de jó volt nem gondolni rá. Decemberben jár le a nyomozásra adott határidő, ha jól tudom, akkor iratbetekintés lesz, és megtudjuk, mivel áll elő az ügyészség. Nem megyünk oda feltartott kézzel, mindent megteszünk, hogy bebizonyítsuk az ár­tatlanságomat. Nyilván nem lesz könnyű menet, de állok elébe. Azon dolgozom, hogy az igazság kiderüljön. Nem félek" - mondta a Borsnak Galambos.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Amit most tudni lehet, hogy több gyanúsítottat hallgattak ki, ötről nyolcra emelkedett a számuk. A vád nyilván szakértői véleményeket mutat majd be, ezzel mi szintén így vagyunk, nekünk is vannak szakértőink. Az üggyel kapcsolatban azonban most nem mondhatok többet, de de­cemberben lesz mit írniuk, az biztos" - nyilatkozza a lapnak dr Fröhlich Krisztián jogi képviselő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.