Ez vár Vajna Timi fánkozójára

fánk Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megnyitó után egy nappal már be is zárt Vajna Tímea fánkozója. Hogy miért, azt azóta sem tudni...

...azt azonban már igen, hogy hamarosan újra kinyit. Az örömhírt Timi az Instagramon osztotta meg, jónéhány cukros édesség társaságában:

@mrfunk_budapest ezen a héten ( pénteken) nyitunk:) #happyhalloween #donut #ourdonut

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

Timi fánkozójának a sorsa nem indult zökkenőmentesen, mielőtt bezárt, még az ablakát is betörték,

Közöttük már biztosan ott van A Konyhafőnök győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20161031-a-konyhafonok-gyoztese-kozuluk-kerul-ki.htmlA középdöntő első része hétfő este lezárult és ismét két versenyzőtől búcsúzott a zsűri, így már csak 10-en küzdetnek a tízmillió forintért. TV + Sztárok--Ezért büszke kisebbik lányára Mónika – Nézd, mekkorát nőtt Olívia!http://www.life.hu/sztarok/20161031-erdelyi-monika-kislanya-elso-lett-a-kazinczy-olvasasi-versenyen.htmlA Facebookon osztotta meg örömét az Édes élet sztárja. TV + Sztárok--Kasza Tibi kiakadt - "Pásztor Anna a Crystal dalába törölte bele a lábát"http://www.life.hu/sztarok/20161031-a-star-academyben-pasztor-anna-kasza-tibi-crystal-slagerere-tett-megjegyzest.htmlA Facebookon fejezte ki csalódottságát Kasza Tibi Pásztor Anna a Star Academyben tett kijelentése miatt. A TV2 tehetségkutatójában Balog Brigi és Kertész Iván az egykori Crystal slágerét énekelték, Anna pedig degradáló megjegyzést tett az együttesre. TV + SztárokOrigoHatalmas balhéba keveredett az X-Faktor továbbjutójahttp://www.life.hu/sztarok/20161031-hatalmas-balheba-keveredett-az-x-faktor-tovabbjutoja-petics-kristof.htmlPetics Kristófnak, az X-Faktor énekesének már most véget érhet a verseny. A fiú a rendőrségen éjszakázott. TV + SztárokOrigoValóVilág8 - Megdöbbentő eredménnyel zárult a párbajhttp://www.life.hu/sztarok/20161031-valovilag8-parbajan-attila-nyert-evelinnel-szemben.htmlNos, vasárnap este kiderült: VV Evelin nem választott jól, amikor Attilát hívta párbajra. Annak ellenére sem, hogy a műsor nézői is arra szavaztak, hogy a fiút hívja ki. A trágár beszédéről és a Somával való szexelgetéséről elhíresült játékosnak ma már csak emlék a villa. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó gyászol - Telefonon kapta a szörnyű hírthttp://www.life.hu/sztarok/20161028-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-star-academy-zsuritagja-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlA férfi bár idős volt, alapvetően jó egészségnek örvendett, ezért Ildikót sokkolta az édesapja halálhíre. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.