"A bulizás és a csajozás elvette Petics Kristóf eszét"

Puskás Peti Petics Kristóf X-Faktor 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart az elmúlt napokban Petics Kristóf kizárása az X-Faktorból. Mint ahogy bizonyára ti is tudjátok, az élő show-kba is bejutott fiú verekedett, ezért az RTL Klub úgy döntött, nem szívesen látja a műsorban. Petics most a Facebook-oldalán tombol, ügyével kapcsolatosan volt versenyzőtársai is megszólaltak. 

Nem a verekedős ügye volt az egyetlen, ami miatt Kristóf problémát jelentett a produkciónak. Úgy tudni, amióta beköltözött a döntősöknek fenntartott apartmanba, tőle zengett a ház, félő volt, hogy az egész csapatot kirakják onnan.

"Mióta beköltözött a házba, szinte napi rendszerességgel követték egymást a szertelen estéi. Sokat ivott, és bár nem tilos a versenyzőknek italozni, Kristóf rendszeresen túlzásokba esett. Kértük, igyon kevesebbet, de nem bírta ki. Ez sem tilos, de úgy tudjuk, hogy hölgyvendégeket is rendszeresen fogadott, amivel viszont a szobatársait za­varta" – mondta Schiwert-Takács László, a műsor kreatív producere. Hozzátette: attól is tartottak, hogy az énekes kiszámíthatatlan természete miatt nemcsak idegenekre, hanem versenytársaira is veszélyt jelent.

"Nem lepett meg, hogy Kristófnak véget ért a verseny. Bár nagyon jóban lettünk, de nem szeretem azokat az embereket, akik túl sok pluszt tesznek a személyiségükbe. Nagyjából percre pontosan be van osztva az időnk, és ha tudunk aludni, élni kell a lehetőséggel. Kristóf többször zavart minket eb­ben" – mondta a fiú egykori szobatársa Dánielfy Gergő.

"Elég szomorú vagyok miatta, hogy egy ilyen bu­tasággal képes volt elrontani ezt a lehetőséget. Nem volt vele egyszerű a munka, de bízott a tanácsomban, dolgozott. A bulizás és a csajozás viszont elvette az eszét" – magyarázta volt mentora, Puskás Peti a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.