Rékasi Károly gyógyulásáért gyűjt adományokat a Republic

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
színész koncert Republic Rékasi Károly gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznek minden segítségre szüksége van ebben a nehéz időszakban. A Republic zenekar pedig meg szeretné hálálni azt a sok szeretetet, amit Rékasi adott nekik évekkel ezelőtt. 

"Félve hívtam fel. Nem tudtam, hogy mit szól majd az ötlethez, tartottam tőle, hogy mérges lesz. Szerencsére jól fogadta, és nagyon meghatódott" - nyilatkozta a Blikknek Nagy László Attila, a Repbulic dobosa.

"A koncert célja kettős: egyrészt baráti segítségnyújtás és kiállás egy nagyszerű barátunk mellett, másrészt jótékony támogatás, amely már a legelső egyeztetés alkalmával a gyógykezelést végző kórház (Fiumei úti Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet - a szerk.) számára lett felajánlva - olvasható az együttes Facebook oldalán.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színész nagyon meghatódott a hír hallatán, hiszen nemsokára újabb műtétek várnak rá. "Sajnos megint elkerülhetetlenné vált a műtét, ki kell pucolni a fertőzött csontot és sebet. Újabb, a testem más részéből vett csontforgáccsal kell pótolni a hiányt, és megerősíteni a vasakat. Már elképzelni sem tudom, hogy hol találnak helyet az újabb fúráshoz, hogy rögzítsék a csontjaimat. Megint elölről kezdődik minden, de nem adom fel" - nyilatkozta a Story Magazinnak Rékasi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.