Nem semmi! Ennyire féltékeny volt Sarka Kata – Hajdú elmesélte

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
Sarka Kata féltékenység Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV stúdiójában a Frizbi felvételén mesélt el vendégeinek és közönségének Hajdú Péter egy történetet, amelynek a főszereplője Sarka Kata. 

„Kata egy fejvadász cégen keresztül keresett nekem asszisztenst. Aztán a tudtom nélkül telefonon felhívta a fejvadász cég vezetőjét, és közölte vele, hogy akkor mondaná Peti feltételeit az ideális jelölt kapcsán. »Legyen ötven év feletti, szemüveges, kövér, és ne legyen jogosítványa.« Ezt követően hívott fel engem a cég vezetője, és megkérdezte: Péter, tényleg így legyen? Mondtam neki, dehogy­is! Épp ellenkezőleg!” – mesélte el Hajdú, a Bors kérdésére a műsorvezető-producer azt is elmondta, az első jelöltet aztán Katával nézte meg.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Közösen találkoztunk vele. Kiderült, két nap eltérés van a születésnapjuk között, ráadásul mindketten versenyszerűen kézilabdáztak, sőt játszottak is már Katával egymás ellen. Nem volt kérdés, hogy mellette döntünk” – mondta el.

„Tényleg jól ismerem a fejvadász cég vezetőjét, és azt gondolom, nem volt alaptalan a félelmem, ezért is emeltem fel a telefont. Végül öt lányt választott ki a cég: Rékával találkoztunk először, és miután elment, mondtam is Petinek, a többieknek már felesleges is jönniük. Réka egy fantasztikus nő, ráadásul gyönyörű, de vele kapcsolatban soha nem merült fel bennem, hogy bármiért is aggódnom kellene a férjem miatt” – kommentálta Kata a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.