Diana hercegnő életben van? Íme, a legdurvább teóriák

Forrás: AFP -
halál Elvis Presley Michael Jackson Jimi Hendrix Kurt Cobain Diana hercegnő sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálukkal megdöbbentették a világot. A legnagyobb rajongók azonban a mai napig nem tudják elfogadni, hogy kedvencük már nincs az élők sorában. A hírességek halála után hihetetlenebbnél hihetetlenebb összeesküvés-elméletek láttak napvilágot, amelyek a mai napig lázban tartják az embereket. Összeállításunkból megtudhatod, kiket várnak vissza a követőik. 

Diana hercegnő

A "szívek királynője" 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy tragikus autóbalesetben, Párizsban. Lady Diana éppen akkori kedvesével, Dodi Al-Fayeddel "menekült" az újságírók elől, amikor autójuk egy alagút falának csapódott. A hír az egész világot megdöbbentette. Egyesek szerint a tragédia egy merénylet volt, mások viszont úgy gondolják, hogy a hercegnő csak megrendezte az egészet. Sokan tudni vélik, hogy Diana és kedvese nemcsak a házasságot tervezte, hanem közös gyermekük is megfogant a kapcsolat alatt, így ezzel a balesettel szerettek volna eltűnni a világ elől. Bár lehet alapja a dolognak, nehezen hinnénk, hogy az édesanya ezzel a színjátékkal hagyta volna magára két gyermekét.

Forrás: AFP

Michael Jackson

Michael Joseph Jackson tizenháromszoros Grammy-díjas amerikai énekes, zeneszerző, táncos, filantróp és üzletember. 2009-ben távozott az élők sorából, ám a halálával kapcsolatos információk még ma sem teljesen tisztázottak. A hivatalos vizsgálat szerint a sztár halálát nyugtatótúladagolás okozta, Michael Jackson családja és rajongói azonban nem hisznek ebben. 2009-ben az énekes nagy visszatérésre készült, amelyről több videó is bejárta a világhálót. A legvadabb elméletek szerint Jackson halála csak színjáték volt, sőt egyes állítások között pedig az olvasható, hogy egy eldugott erdőben él teljesen egyedül. A rajongók szerint a művész ezzel akart menekülni a média figyelme elől, hiszen folyamatosan érték támadások a karrierje alatt.

Forrás: AFP

Elvis Presley

A legendás énekes holttestét 1976. augusztus 16-án találták meg gracelandi birtokán. A hivatalos vizsgálat szerint Presley halálát kábítószer-túladagolás okozta, ám egyes teóriák alapján kizárt, hogy a sztár öngyilkos lett volna. A rajongók még ma is visszavárják a búgó hangú hírességet, akit az elmúlt években több helyen is látni véltek Amerikában. Állítólag a Királynak annyira elege lett a rajongókból, hogy mindent hátrahagyva letelepedett Brazíliában, vagy egy másik, lehetőleg dél-amerikai államban, ahol megfelelő mennyiségű pénz felmutatása ellenében nem tesznek fel kérdéseket, emellett átesett egy komoly plasztikai sebészeti beavatkozáson is. A sztár idén lenne 81 éves.

Forrás: AFP

Jimi Hendrix

Rajongók és kritikusok egyaránt elismerik kivételes tehetségét, sokak szerint Jimi Hendrix a valaha élt legjobb és legnagyobb hatású rockgitáros volt. Élete 1970. szeptember 18-án, egy londoni hotelszobában ért véget. A művész halálát valószínűleg az ital és az altatók keveréke okozta, legalábbis ez állt a rendőrségi jelentésben. A hatóságok nyilatkozatát azonban sem a család, sem a sztár menedzsere nem fogadta el: Chass Chandler állítása alapján Hendrix öngyilkosságba menekült a sztárság elől. Ezt később a gitáros kedvese, Monica Dannemann is megerősítette. Ám a rajongók teljesen más elméletet találtak ki az énekessel kapcsolatban: szerintük az egész csak megrendezett színjáték volt, az idén 74 éves Jimi Hendrix pedig boldogan él valahol, ahol már nem éri utol a média. A sztár egykori londoni otthonát 2016-ban nyitották meg az amerikai gitárlegenda követői előtt.

Forrás: AFP

Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain a Nirvana nevű seattle-i rockegyüttes énekese, szövegírója és gitárosa volt. A sztár 1994. április 5-én lett öngyilkos, mindössze 27 évesen. A holttestét csak három nappal később egy villanyszerelő találta meg. A rajongók szerint azonban Cobain nem ölte meg magát, sőt csak azért tervezte meg ezt az egész dolgot, hogy meg tudjon szabadulni felesége, Courtney Love elől. A hír kitalálói arra alapozzák ezt az állítást, hogy a sztár halálos képei közül egyik sem ábrázolja az énekes arcát, bár ezt megmagyarázhatja az a tény, hogy az énekes fejbe lőtte magát.

Forrás: MTV

5 sztár, akinek sokkoló a múltja: gyilkosság és erőszak

Egyesek nyíltan vállalják a velük történt szörnyűséget, hiszen elmondásuk szerint ez segít nekik a továbblépésben. Mások viszont a művészetükbe „bújva", magányosan próbálják feldolgozni a történteket. Összeállításunkból megtudhatod, kik azok, akiknek nem telt örömmel a gyermekkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.