Így éli mindennapjait Vujity Tvrtko Amerikában

Forrás: TV2 -
tévés műsorvezető Amerika Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónappal ezelőtt az ismert tévés úgy döntött, elhagyja az országot és új életet kezd a tengerentúlon. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Tvrtko már egy jó ideje Amerikába, Washingtonba költözött, méghozzá a családjával. A tévés és felesége, Gyöngyi sokáig "válogattak" a városok között, végül Washington mellett tették le a voksukat.

Forrás: TV2

"A nagyfiam, Benjamin és Barnabás ide jártak óvodába, ismerik a helyet, vannak itt barátaik. Most egy gyönyörű környezetben lévő, szép lakásban lakunk, kerüljük a fényűzést, és ez a továbbiakban így is marad. Egyelőre csak hárman élünk itt, hiszen Gyönygyi - a legkisebb fiammal, Bendegúzzal - Angliában vannak, ott edzősködik....Mindenesetre nemsokára megérkeznek hozzánk, nem sokkal később pedig irány Haiti a nagyobb srácokkal, ahol mind a hárman a Haiti Magyar Iskola és Árvaházban fogunk dolgozni: ők ifjúsági segítőként, én pedig segélymunkásként" - írta a volt műsorvezető.

Sztárok, akik korán elveszítették életük nagy szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20161103-sztarok-akiknek-meghalt-a-kedvese-a-mai-napig-gyaszolnak-scott-eastwood-es-keanu-reeves.htmlHollywood hemzseg a jóképű és csinos hírességektől, akik a világon bárkit megkaphatnának maguknak. Ezek a színészek azonban már évekkel ezelőtt megtalálták életük szerelmét, sőt van, aki össze is házasodott a választottjával. A boldogság azonban nem tarthatott sokáig, mert az élet csúful közbeszólt. TV + SztárokNorthfotoKulcsár Edinát kidobta szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20161104-kulcsar-edinat-kirakta-szerelme-meglepo-fordulat.htmlKulcsár Edina és szerelme néhány hónapja alkot egy párt, de állításuk szerint imádják egymást és életük végéig terveznek. Ezúttal viszont Edina elvetette a sulykot és Csuti kitette őt... TV + SztárokOrigoVV8: Mici cicit, Vivi meztelen testet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161104-szexi-villalanyok-vonaglott-a-legszebb-villalany-cimert.htmlMicsoda idomok! A villa lányai mindent bedobtak annak érdekében, hogy elnyerhessék a legszexibb villalakó címet. Mici és Vivi ezúttal sem hazudtolták meg magukat... TV + SztárokOrigoHosszú Katinka különleges és félelmetes maszkban edzhttp://www.life.hu/sztarok/20161103-hosszu-katinka-felelmetes-maszkban-edz.htmlHosszú Katinka már majdnem minden rövid pályás országos rekordot magáénak tudhat, csak egyetlenegy arany hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a lista: győzelem 1500 méteren. A klasszist ismerve addig nem nyugszik, míg meg nem nyeri azt is, de a versenyzés mellett a rajongóira is gondolt: néhány motivációs sor kíséretében megmutatta, milyen különleges maszkban edz. TV + Sztárok--Senki sem látogatja BB Évit a rehabonhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-bb-evit-ujsagirok-latogattak-meg-nekik-meselt.htmlBB Évi jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban újságírók látogatták meg, akiknek mesélt néhány dolgot jelenlegi életéről. TV + SztárokOrigoHiennek nagyon magasak az igényei, ha férfiakról van szó http://www.life.hu/sztarok/20161102-hien-nem-talal-part-a-fiatal-lanynak-magasak-az-igenyei-parkapcsolatok.htmlBár a vietnami származású magyar énekesnő nagyon szeretné megtalálni az igazit, a jelek szerint a szerelem még várat magára. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.