A sötét ötven árnyalata volt a villalakók vizsgája

valóvilág vizsga ValóVilág 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Száz alatt még össze tudok adni számokat, de utána már nem, mert úgyis van a mobilomon számológép. Ezért nem fogom magam rosszul érezni - ezt, vagy valami ehhez hasonlót nyilatkozott VV Vivien a riportszobában. Majd még azt is hozzátette, hogy egy másik univerzumban egész biztosan ő lenne a legokosabb.

Sötét nap ez a mai a hazai televíziózás történetében, ugyanis az iskolahét végeztével levizsgáztak a villalakók. Nos, ha létezik az emberi butaságnak, ostobaságnak és sötétségnek egy maximum szintje, akkor a villalakók egész biztosan felülmúlták azt.

Sokuknak nehézséget okozott például Közép-Dunántúl megtalálása, illetve Szlovákia déli szomszédjának megnevezése. Néha azt is nehéz volt eldönteni, hogy vajon csak a jobb nézettségi mutatókért szórakoznak velünk, vagy tényleg létezik, hogy ennyire tudatlan emberek tévéműsorban szerepelhetnek, vagy hogy eddig egyáltalán életben maradtak.

Cikkünk folyamatosan frissül, egyelőre ugyanis nem elérhetők még a tévében látott videók. Bár lehet, hogy ez jobb is így...

Update: Érkeznek a videók:

Csobot Adél tűzről pattant menyecskeként tért vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161106-csobot-adel-enekesno-tuzrol-pattant-menyecskekent-tert-vissza-a-sztarban-sztarbanba.htmlOszvald Marika bőrébe bújba énekelt duettet a Bajor Imreként színpadra lépő Kocsit Tiborral. A Mágnás Miska című operett egyik klasszikusával készültek. TV + Sztárok--WOW! Melltartóban, bugyiban és neccharisnyában lépett színpadra Nagy Adri és Nikahttp://www.life.hu/sztarok/20161106-nagy-adri-es-veress-monika-nika-adtak-elo-lady-gaga-es-beyonce-telephone-cimu-szamat.htmlKét szexi díva, Nagy Adri és Veress Mónika, Nika adták elő Lady Gaga és Beyoncé Telephone című számát. És nagyon durván odatették. TV + SztárokOrigoTivy: "1301-től 1308-ig volt király nélkül az ország"http://www.life.hu/sztarok/20161106-valovilag-8-a-het-aranykopesei-hetiklasszikusok-iskolahat.htmlLassan, de biztosan véget ér az iskolahét a villában, ami ha másra nem is, arra jó volt, hogy megmutassa, milyen sötétek és ostobák is az ország villalakói.TV + Sztárok--Kiderült: Jól lehet csajozni az X-Faktorralhttp://www.life.hu/sztarok/20161106-mata-ricsi-az-x-faktor-felfedezettje-szerint-jol-tud-csajozni.htmlTegnap egy hatalmas bakival stratolt az X-Faktor élő show-ja. A műsor után az egyik továbbjutó, Mata Ricsi adott exkluzív interjút a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoHoppá! Máris stúdióba vonult a 11 éves Cruz Beckham?http://www.life.hu/sztarok/20161106-david-beckham-es-victoria-beckham-kisifa-cruz-nagyon-jol-enekel.htmlDavid és Victoria Beckham hármasszámú kisifa máris első lemezét készíti. Legalábbis erről árulkodik egy fotó, amit a büszke apuka tett közzé. TV + Sztárok--Vajna Timit magából kivetkőzve fotózták: Micsoda cickók!http://www.life.hu/sztarok/20161106-vajna-timit-andy-vajna-nejet-magabol-kivetkozve-fotoztak-le.htmlNem akármilyen képeket tett közzé Instagram-oldalán a fánkbolttulajdonos Vajna Tímea. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.