Csomor Csillával lesz még édesebb az élet

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
TV2 sorozat Barátok közt Csomor Csilla Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sikeres, csinos színésznővel bővül az Édes élet sztárcsapata. 

Csomor Csilla, a Főnix és Farkas-Ratkó-díjas közkedvelt színésznő, nem mindennapi döntést hozott meg a közelmúltban. Hamarosan látható lesz az Édes élet képernyőjén, ugyanis csatlakozott az egykor Berki Krisztián által híressé vált reality sorozathoz.

A TV2 stábja már számos sztár életében megfordult, forgattak például Kulcsár Edinánál, L.L. Junior otthonában valamint Varga Viktor lakásában is. Most pedig a Barátok közt egykori sztárja fogja egy kicsit közelebb engedni magához a rajongóit. Az 50 éves színésznőre nem jellemző ez a fajta nyitottság, eddig nagyon keveset tudhattunk csak a magánéletéről, de ez most megváltozik.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Most van alkalmam megmutatni, hogy én milyen vagyok valójában. A hétköznapjaimat, az ünnepnapjaimat, a feladataimat és a terveimet mutatom meg." – mesélte a színésznő, aki úgy gondolja, hogy néha érdemes egy kicsit többet adnia önmagából a közönségének, mert az pozitívan hat vissza rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.