Hajós András Majka Majoros Olivér Nathaniel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vicces és olykor kemény beszólásairól ismert műsorvezető megmutatta, hogy a zord külső érző szívet takar. Hajós András zsűritársa, azaz Majka legkisebbik fiára vigyázott, és úgy tűnik, nagyon jól mulattak kettesben.

Hajós András általában kemény kritikával illeti a Sztárban sztár versenyzőit, de ha egy kisgyerek a közelébe kerül, egyből kenyérre lehet kenni. Majka rábízta egy rövid időre kisfiát, a zsűritag pedig az ölébe ültetve próbálta szórakoztatni a körülbelül 7 hónapos csöppséget. Hajós András meg is mutatta, mivel töltötte az időt ő és Olivér, aki kissé megszeppentnek tűnik a műsorvezető által közzétett fotón, de ugyanakkor hihetetlenül édes is! Hajós természetesen egy elmaradhatatlan poénnal osztotta meg a fotót. "Látod Olika, Apukád is pont így szokott a Sztárban Sztár öltözőjében az ölembe ülni, mikor elfárad" - írta a kép mellé.

Dobó Kata pikáns ajánlatot tett http://www.life.hu/sztarok/20161107-dobo-kata-valotarsak-pikans-ajanlatot-tett-a-dogos-szineszno-lengyel-tamas.htmlA Válótársak legújabb évadában több olyan pikáns jelenet is látható lesz, ami magyar sorozatban eddig még soha. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián megfenyegette Puzsér Róbertethttp://www.life.hu/sztarok/20161107-zambo-krisztian-nem-hagyta-szo-nelkul-puzser-robert-beszolasat-poszt.htmlPuzsér Róbert elindította műsorát a Hír TV-n. A kritikus kijelentések már most botrány okoztak a Facebookon. TV + SztárokOrigo80 éves lett Csűrös Karola: a Szomszédok sztárja nem örülhttp://www.life.hu/sztarok/20161107-80-eves-lett-csuros-karola.htmlJó egészségben és szeretetben töltötte be Csűrös Karola a 80. életévét, de a Szomszédok sztárja nem igazán örül ennek a kerek évfordulónak. A művésznő ha választhatna 30 éves lenne legszívesebben! TV + SztárokOrigoHoppá! Budapesti pékségben járt Eva Mendeshttp://www.life.hu/sztarok/20161107-budapesti-peksegben-jart-eva-mendes.htmlMég hogy a sztárok örökké diétáznak? Eva Mendes biztosan édesszájú, csupa finomságot vásárolt ugyanis egy budapesti pékségben pár nappal ezelőtt. TV + Sztárok--Csomor Csillával lesz még édesebb az élethttp://www.life.hu/sztarok/20161107-a-szineszno-is-csatlakozik-a-tv2-reality-showjaba.htmlEgy sikeres, csinos színésznővel bővül az Édes élet sztárcsapata. TV + Sztárok--Harry herceg két nőt is szédített: modellel csalta a színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161107-harry-herceg-modellel-csalta-meg-me-ghan-markle-szinesznot.htmlHarry hercegnek végre hosszú egyedüllét után barátnője lett: Meghan Markle amerikai színésznővel jött össze, de kiderült, hogy nem volt hozzá valami hűséges. Közben egy modellel is összeszűrte a levet! Sarah Ann Macklin manökent is szédítette a herceg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.