Szakított párjával a Barátok közt egykori sztárja, Bozsek Márk

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bozsek Márk szerelem Barátok közt szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bozsek Márk újra szingli. A Barátok közt egykori szereplője, aki az X-Faktorban is kipróbálta magát pár évvel ezelőtt, elhagyta barátnőjét, Czinege Anna stylistot.

"Már három hónapja, hogy vége lett. Közös döntés volt, nehéz volt, de már megtanultam elengedni a dolgokat az életben. Nem volt semmilyen drasztikus oka a szakításnak, egyszerűen éreztük, hogy az útjaink más irányba visznek minket. Együtt éltünk, és bizony nem volt könnyű eljönni onnan. A szakítás már érlelődött egy ideje, és ugyan Anna is sejtette, hogy ez elkerülhetetlen, én hoztam meg a végső döntést. Közös döntés volt, de én mondtam ki, hogy legyen vége. Nem tudtam neki megígérni, hogy örökre itt fogok élni"mondta Márk a Blikknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Anna és Márk kapcsolata barátságból érett szerelemmé. A nőnek már van egy kislánya előző kapcsolatából.

A színész, aki jó ideje a spiritualitás felé fordult, azt is elmesélte, hogy most a lelki kiteljesülésre koncentrál. Részt vesz egy elvonuláson, hogy kiderüljön, ki is ő valójában. A meditációknak köszönhetően sok mindent megtanult, például a dolgok elengedését. Hiszen ha valami igazán fontos az életben, az úgyis visszatér majd.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.