Babára vágyik Kiss Ramóna

Fotó: Polyák Attila - Origo -
színésznő gyermek Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kedvelt színésznő imádja a kicsiket, hamarosan pedig szeretne saját gyermeket is. Szerinte nagyon fontos, hogy egyenrangú félként kezeljük a csöppségeket.

A Barátok közt Zsófiját alakító Kiss Ramónáról úgy tudjuk, hogy a szinglik táborát erősíti, ám ennek ellenére sokszor hangoztatja, hogy szereti a gyerekeket, és saját babát is szívesen vállalna a közeljövőben. Bevallása szerint jól kijön a kicsikkel, ami annak köszönhető, hogy egyenrangú félként kezeli őket. - mondta el a Borsnak.

Kicsi óriások című új RTL műsor sajtótájékoztatója és kulisszatitkai Fotó: Polyák Attila - Origo

Ramóna, a Kicsi Óriások három szereplőjével látogatott el a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára, hogy jó kedvre derítsék a beteg gyerekeket. Ajándékot is vittek a kicsik számára, de ezen felül még közös rajzolással, színezéssel is segítették a vizsgálatra várakozó gyerkőcök jókedvre derítését.

Rami még ugyan keresi az igazit, de addig is talál magának elfoglaltságot. Munkája mellett az egészsége megőrzéséért is sokat tesz, rendszeresen edz és odafigyel étkezésére is. A színésznő tökéletes alakja is a sportos életről árulkodik.

Top 25-A Legmeghatározóbb Emberek a Hazai Digitális Piacon díjátadó gála #host #simonkrisztian

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.