ittas vezetés Gesztesi Károly rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják: ittas vezetésen kapták Gesztesi Károlyt múlt szombaton. A beszámolók szerint a színész annyira illuminált állapotban volt, hogy a lábán is alig tudott megállni. Gesztesi Károly tagadja, hogy bármi megtörtént volna a híresztelésből.

Gesztesi Károly alkoholproblémáiról ő maga beszélt több ízben is, megannyiszor kifejtette, hogy már túl van a függőségén, és nem rabja az alkoholnak. Az ital miatt nagyon sokszor hozta magát kellemetlen helyzetbe. Nem jelent meg egy színházi előadáson, csalódott nézők tömegének kellett tudomásul vennie, hogy nem láthatják a darabot.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Blikk információi szerint Gesztesi Károlynak nem sikerült végleg lemondania az alkoholról, a lap állítja, hogy múlt szombaton ittas vezetés miatt lekapcsolták színészt. A nyilatkozó szemtanú szerint Gesztesi autójával a kanyarodó sávban állt, mindenkinek ki kellett kerülnie. Hozzátette, elszomorító volt ilyen állapotban látni a művészt, aki nagyon nehezen szállt ki autójából, és

a buszmegállóban álldogáló emberek szeme láttára könnyített magán a kocsija mellett.

A szemtanú arról számolt be, hogy ezután érkeztek meg a rendőrök, akik elvitték a színészt és a lap információi szerint kétszer is vért vettek tőle. Gesztesi Károly azonban tagadja, hogy bármi is igaz lenne az értesülésekből. "Nem igaz semmi ebből. Én is hallottam ezt, de nem igaz" - mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.