Curtis rímekbe szedve dolgozza fel a szakítást

szerelem rapper Curtis szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis és Csilla útjai külön váltak, a rapper nem szívesen beszél az érzelmeiről.

A celebvilág egyik álompárja volt Csilla és Curtis. Olyannyira egymásra találtak, hogy azt hittük soha nem válnak el útjaik. Már az Édes Élet epizódjaiból is kiderült, hogy nincs közöttük minden rendben. Rengeteget vitatkoztak, állandó súrlódások voltak a lakásfelújítás során is. Csilla elégedetlen volt, míg Curtis úgy érezte, hogy kedvese mindenkit elüldöz.

Curtis Forrás: Curtis / Facebook

A folyamatos tépelődés eredménye szakítás lett, melyet Curtis az alábbi sorokkal kommentelt Instagram oldalán: „Csillával a napokban úgy döntöttünk,hogy véget vetünk a kapcsolatunknak. Sok minden vezetett ahhoz ,hogy belássuk, nem fog menni az együttélés. Megkérek mindenkit, ne zaklasson a témával kapcsolatban. Szeretném egyedül megélni ezeket a napokat. Köszönöm."

Curtis nem szeret érzéseiről nyíltan beszélni, így az életmódmagazinban adott interjú során is elmondta, hogy érzelmeit inkább dalszövegben mondja el. A rapper édesanyja sem fogadta jól a híreket, mert már nagyon megszerette Csillát, befogadta a családba. Curtis és Csilla lefoglaltak egy dominikai utazást januárra, ahová az exfocista már egy barátjával fog érkezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.