Harry herceg lehet Rihanna következő áldozata?

sztárok Rihanna Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár most Harry herceg új kedveséről szólnak a hírek, hamarosan újabb nő léphet be Vilmos öccsének életébe: Rihanna, a popsztár!

Persze merész dolog arról ábrándozni, hogy Riri lecsapja Meghan Markle kezéről a herceget, Harry ugyanis nagyon odáig van új kedveséért, sőt, nemrég a nyilvánosság előtt védte meg szíve választottját. Hamarosan azonban elutazik, méghozzá Rihanna szülőhazájába!

Forrás: Giphy

10 nap múlva kezdődik ugyanis Harry herceg karibi körútja, aminek az egyk állomása Barbados, Riri szülőföldje. Itt a herceg egy koncertre hivatalos, ami után természetesen bemutatják a popsztárnak.

Pedig a fiatalok akár jó párost is alkothatnának:

mindketten imádnak bulizni!

Forrás: AFP/Justin Tallis

A nagy találozóra november 30-án kerül sor, ekkor ünnepli Barbados a függetlenségét. Harryre pedig izgalmas két hét vár: a herceg ellátogat többet között olyan csodás helyekre, mint Antigua és Barbuda, Grenada, Guyana, St Kitts és Nevis, St Lucia, St Vincent, és persze Barbados.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.