Életbevágó kérdés: most akkor nagy vagy kicsi Soma kukija?

Forrás: Facebook/VV Soma -
pénisz méret VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legaktuálisabb kérdés a villában, hogy vajon Soma pénisze nagy, vagy kicsi. Sajnos azt a lányt, aki erről biztosan tudna nyilatkozni, már nem tudják megkérdezni. Evelin ugyanis már kiesett a játékból, a sok mocskos éjszaka ellenére.

18-19 centi: ezt állítja Soma a saját méreteiről, de ezt nagyon kevesek hajlandóak elhinni neki. Zsolti szó szerint azzal vádolta meg a fiút, hogy hazudik. Sajnos az egyetlen ember, aki biztosat tudott volna mondani a fiú péniszéről, az kiesett. Evelinnel rengeteg forró éjszakájuk volt együtt, de a lányt még ez sem tudta benntartani. Így aztán kénytelenek a villalakók elhinni, amit Soma mond, bár Zsoltinak volt egy jobb ötlete.

VV Soma méreteiről vitatkoznak a villában Forrás: Facebook/VV Soma

A fiút nem hagyta nyugodni, hogy Soma összevissza hazudik a méreteiről, ezért egy meghökkentő javaslattal állt elő. "Mérjük össze" - vetette fel a villalakó, de Soma nem nagyon hajlott az ötletre. Vivi persze egyből felajánlotta, hogy megnézi mindkét fiú férfiasságát, de ezt sem valósították meg, így aztán maradt az egymásra ígérgetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.