Az X-Faktorból kizárt Petics Kristóf sokszor bántja magát

Forrás: rtl -
X-Faktor Petics Kristóf interjú öngyilkosság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorból kizárt Petics Kristóf nagyon megosztó személyiség. Vannak akik értik őt, de elmondása szerint többen vannak azok, akik válogatott tárágárságokkal illetik, savazzák őt. A Life.hu interjúja egy "félig meg nem értett művésszel".

Petics Kristófot verekedés miatt zárták ki az X-Faktorból. Puskás Peti volt a mentora, aki úgy döntött, a balhé miatt nem viszi magával az élő showba a fiút. De nem állt meg az élet, Kristóf most is nagyon elfoglalt.

Petics Kristóf Forrás: rtl

Színházban volt meghallgatáson, egy új dalon dolgozik, és könyvet is ír, aminek Szitakötő lesz a címe. A kötet léleklenyomatokat tartalmaz majd, írásaiból kiderül, miért vagdosta magát tiniként, miért foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata. Elmondása szerint a napig előfordul, hogy fájdalmat okoz magának.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.