Pádár Alexandra TV2 Star Academy Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri a Star Academy fináléját követően értékelte a Tv2 nagyszabású reality-tehetségkutatóját. A műsorvezető még azt is elárulta, szerinte kinek kellett volna nyernie a műsort.

Magyar művészek, akik öngyilkosok lettek 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-ongyilkos-muveszek-hazankbol-megolte-magat-az-ismert-enekes-cserhati-zsuzsa.htmlA halál mindig fájdalmas pont egy család életében. Főleg, ha szeretett hozzátartozójuk egy hirtelen felindulásból vezérelve, önmaga vet véget az életének. Korábban már összeszedtünk néhány olyan művészt, aki túl korán távozott, most pedig folytatjuk sorozatunkat. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Őt szeretnétek látni a Sztárban sztár nyertesekénthttp://www.life.hu/sztarok/20161113-a-life-olvasoi-vereb-tamast-szeretnek-latni-a-sztarban-sztar-gyoztesekent.htmlA Sztárban sztár rajongói számára rossz hír, utoljára láthatják a TV2 képernyőjén a műsor keretén belül a kedvenceiket. Mi pedig megszavaztattuk veletek, hogy kit szeretnének győztesként ünnepelni ma este. TV + SztárokOrigoŐt szeretnétek látni a Sztárban sztár nyertesekénthttp://www.life.hu/sztarok/20161113-a-life-olvasoi-vereb-tamast-szeretnek-latni-a-sztarban-sztar-gyoztesekent.htmlA Sztárban sztár rajongói számára rossz hír, utoljára láthatják a TV2 képernyőjén a műsor keretén belül a kedvenceiket. Mi pedig megszavaztattuk veletek, hogy kit szeretnének győztesként ünnepelni ma este. TV + SztárokOrigoValóVilág8 - A takaró alatt elégítette ki Vivi Tivyt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161113-a-valovilag8ban-vv-vivi-a-takaro-alatt-elegitette-ki-tivyt.htmlA párbaj előtt bulit rendezhettek a villalakók, az alkohol hatására pedig a maradék gátlásuk is felszabadult. Kivátképpen az amúgy sem a szemérmességéről híres Viviennek, aki hajnalban gondolt egyet és befeküdt a párbajra készülő Tiv Tivy mellé. TV + Sztárok--VV Mici: "Mindenki tudja, hogy egy retardált emberrel állunk szemben"http://www.life.hu/sztarok/20161113-valovilag8-mici-szerint-tivy-retadalt.htmlAhogy már megírtuk, a ValóVilág vasárnap esti párbaján Tivy és Krisztián csap össze. A többi villalakó - ahogy az lenni szokott - be is állt amögé a játékos mögé, akit támogat. Ebből - szintén csak úgy a szokásos módon - alakult egy kis feszkó. TV + Sztárok--ValóVilág8: Mici leszbiszexétől akadt ki Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161113-valovilag-mici-szexelt-lannyal-krisztian-szerint-undorito.htmlMici és Krisztián kapcsolata ennél jobban már ki sem teljesedhet: főleg, ha a szexuális életüket nézzük. Márpedig nézzük, hiszen a pár minden éjszaka (és egyéb napszakokban) olyan pornóshow-t nyom, amelyet - érdekesebb villatörténés híján - az RTL II sem hagy parlagon heverni, így kisvideó formájában fel is tölti az oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.