Trágár, de legalább őszinte - Megszólalt VV Tivy anyukája

Forrás: RTL II -
ValóVilág 8 VV Krisztián VV Tivy párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van Isten, vasárnap este megszabadulhatunk a ValóVilág játékosától, a wannabe Youtube-sztártól VV Tivítől. Na, nem mintha Krisztián és Mici kamatyolását szívesebben néznénk, de valakinek vissza kell mennie a villába is. 

Mint már megírtuk, a málnácskák szellemi vezetője egy kínos monológ záróakkordjaként Krisztiánt hívta ki párbajra: az elmebajnokság ma este látható majd az RTL II-n. Tivy anyukája természetesen követi az eseményket és el is mondta, miként látja okos nagyfia szereplését a realityben.

"Már látszott rajta az utóbbi időben, hogy maga alatt van, így szerintem bölcs döntés volt, hogy megkérte a többieket: rakják rá a jeleket. Ha a stúdióban meglát minket, biztosan örülni fog,ha pedig kiesik... Nos, akkor sincs semmi baj, legalább visszakapom a fiamat" – mondta a Blikknek.

Forrás: RTL II

Hozzátette, a Tatabánya melletti kis faluban senki nem szólja meg őket a fia viselkedése miatt, nekik azonban nem tetszik, hogy Tivy úgy beszél, mint egy kocsis.

pont ezért szerethetik a nézők, mert bár nem gondolkodik mielőtt megszólal, sok bántó dolgot mond, lobbanékony, de legalább őszinte, nem játssza meg magát, ellentétben Krisztiánnal. A lányok is ezért szeretik

Nos, azt, hogy a villalakók a külvilágtól elzárva nem feltétenül érzik, hogy a folyamatos káromkodás és az indulatkezelési problémák nem teszik szimpatikusabbá a magát közszereplőnek tituláló fiút, elhisszük, de az azért merész kijelentés az édesanyától, hogy Tivyt PONT EZÉRT szeretik a nézők.

Vajna Tímea a mai napig önbizalomhiánnyal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vajna-timea-iden-is-keresik-a-legszebb-lanyt-onbizalomhiannyal-kuzd-az-uzletasszony.htmlIdén is csaknem ezer lány jelentkezett, hogy az ő fejére kerüljön november 20-án a TV2 műsorán a Miss Universe Hungary koronája. Vajna Tímea igyekezett olyan versenyzőket választani, akik nemcsak a szépségükkel, de belső tulajdonságaikkal is elvarázsolják majd a nézőket. Az üzletasszony szerint nem mindenki született a színpadra, ám ezt sokszor "elfelejtik" közölni velük a hozzátartozók. Timivel a szépségversenyek világáról beszélgettünk. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoValóVilág8: Mici leszbiszexétől akadt ki Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161113-valovilag-mici-szexelt-lannyal-krisztian-szerint-undorito.htmlMici és Krisztián kapcsolata ennél jobban már ki sem teljesedhet: főleg, ha a szexuális életüket nézzük. Márpedig nézzük, hiszen a pár minden éjszaka (és egyéb napszakokban) olyan pornóshow-t nyom, amelyet - érdekesebb villatörténés híján - az RTL II sem hagy parlagon heverni, így kisvideó formájában fel is tölti az oldalára. TV + SztárokOrigoDánielfy Gergő és a Soulbreakers esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161112-danielfy-gergo-es-a-soulbrakers-esett-ki-az-x-faktorbol-rtl-klub.htmlAz X-Faktor második élő showja is véget ért, ismét búcsúzott két versenyző. TV + SztárokOrigoSzőcs Renáta nyerte a TV2 tehetségkutatóját, a Star Academythttp://www.life.hu/sztarok/20161112-star-academy-2016-nyertes-tv2.htmlVéget ért a Star Academy, ma este lépett utoljára színpadra a négy döntős, Kertész Iván, Szőcs Renáta, Hegyi Dávid és Pádár Alexandra. TV + SztárokOrigoStohl Luca: "Nem gondoltam, hogy sikerrel járhatok"http://www.life.hu/sztarok/20161110-stohl-andras-lanya-stohl-luca-musorvezetokent-probalja-ki-magat.htmlA TV2 csoport meghívására Stohl Buci lánya, az amúgy táncművész és az 50 tehetséges magyar közé is beválasztott Luca idén ősztől műsorvezetőként debütál. A 24 éves lány meghívásos casting után kapta meg ezt a lehetőséget. A Life.hu-nak elárulta, milyen volt felnőni egy országosan ismert színész lányaként, de azt is megtudhattuk tőle, mi a véleménye a bulvársajtóról. TV + Sztárok--Szakított szerelmével az X-Faktor sztárja, Fejes Szandrahttp://www.life.hu/sztarok/20161112-fejes-szandra-az-x-faktor-versenyzoje-szakitott-szerelmevel.htmlFejes Szandra döntött, és a karriert választotta a szerelem helyett: szakított Svédországban élő kedvesével, Norbival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.