Horváth Éva csodás dekoltázsától jól indul ez a nap is

dekoltázs Horváth Éva sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva szelfijében ezúttal sem csalódtunk: a dögös modell, műsorvezető egy szolid dekoltázsvillantással kezdte ezt az unalmasnak induló hetet. 

Hováth Éva mindig tudja, hogyan dobja fel a rajongói mindennapjait. A magyar modell, műsorvezető egy fotózáson szelfizett, a fotót meg is mutatta rajongóinak a képmegosztó oldalán. Azt meg kell hagyni, Évának nemcsak a sminkje szuper, de a dekoltázsa is tökéletes, a lila pedig kétségkívül istenien áll neki.

Horváth Éva Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Éva lassan 20 éve ott van a legismertebb magyar modellek között: 1998-ban nyerte meg ugyanis a hazai Miss World Hungary szépségversenyt, amire anno a szülei nevezték be. És milyen jól tették! Nemrég azt is megmutattuk, hogy festett a csinos műsorvezető akkoriban - a képet itt találod!

Éva egyébként jó ideje nagyon figyel életmódjára: amikor csak teheti, sportol, és az étkezését is alaposan átalakította az utóbbi időben. Hogy mire esküszik ő? Tippjeit itt osztotta meg velünk a csinos modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.