Dwayne Johnson elnök akar lenni – 2020-ban akár indulna is a választáson

Forrás: Instagram/therock -
Dwayne Johnson sztárok elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Donald Trumpnak sikerült az, amin évekkel ezelőtt a fél világ csak kacagott, akkor akár az akciósztár is lehetne az Egyesült Államok elnöke – ezt ő maga sem tartja lehetetlennek.
Dwayne Johnson elnök akar lenni Forrás: Instagram/therock

Szerinte ugyanis ez egy kiváló lehetőség lenne arra, hogy másoknak segíteni tudjon, és ezt nem csak most gondolja így.

A kampány alatt sem titkolta, hogy lassan ideje lenne a Fehér Házat is célba vennie,

a rajongói pedig imádták a merész ötletet. Hajrá, Dwayne!

Az egy héttel ezelőtti választásokból egyébként a legnagyobb sztárok is kivették a részüket: sokan arra buzdították az embereket, hogy szavazzanak, és olyanok is voltak, akik azt sem titkolták, kit szeretnének létni az elnöki székben.

Istenes Bence csúnyán elbukta a fogadásthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-istenes-bence-belement-a-fogadasba-de-elbukta.htmlIstenes Bence megmérettetett, és el is bukott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoŐk Hollywood leghíresebb biszexuális sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20161114-leghiresebb-biszexualis-sztarok-felvallaljak-a-massagukat-angelina-jolie.htmlA 21. században nem igazán kell titkolni, ha az ember az átlaghoz képest teljesen más életet él. Hatalmas erővel bír, ha például egy-egy fontosabb ember, közszereplő vagy híresség fel meri vállalni vonzalmát egy azonos nemű ember iránt. A Life.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik meglehetősen rugalmasak, főleg szexuális téren. TV + Sztárok--A Jimmy rajongók keményen nekimentek Zámbó Krisztiánnak http://www.life.hu/sztarok/20161115-a-jimmy-rajongok-lealaztak-krisztian-feldolgozasat.htmlTeljesen kiakadtak a rajongók, amiért Krisztián apja egyik klasszikusát dolgozta fel. TV + Sztárok--Pásztor Annát combon harapták egy koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20161115-pasztor-annat-egy-koncerten-haraptak-meg-az-enekesno-azonnal-reagalt.htmlNem lehet könnyű az előadóművészek élete! Erről vallott bővebben Pásztor Anna, akit ért már atrocitás fellépés közben. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÍgy énekli Cristiano Ronaldo a karácsonyi nótákat http://www.life.hu/sztarok/20161115-cristiano-ronaldo-karacsonyi-dalt-enekel-ilyet-meg-nem-lattal-video.htmlA 31 éves sztár sűrűn szerepel különböző reklámokban, ám most egy olyan dologba vágott bele, amitől neked is leesik az állad. TV + Sztárok--Így énekli Cristiano Ronaldo a karácsonyi nótákat http://www.life.hu/sztarok/20161115-cristiano-ronaldo-karacsonyi-dalt-enekel-ilyet-meg-nem-lattal-video.htmlA 31 éves sztár sűrűn szerepel különböző reklámokban, ám most egy olyan dologba vágott bele, amitől neked is leesik az állad. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.