plasztikai műtét plasztikai beavatkozás Kelemen Anna sztárok mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna elég korán kezdte a plasztikai sebészek látogatását, ám azóta eltelt jó pár év, ő pedig már nem biztos abban, hogy mindig a legjobb döntést hozta meg. 

Annácska Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában mesélte el, hogy

évekkel ezelőtt bizony volt olyan eset, hogy igen erőszakosan viselkedett egy plasztikai sebésszel.

Konkrétan előfordult, hogy megmondta az orvosnak, ha nem csinál olyan nagy melleket, amilyeneket ő szeretne, máshoz megy.

Forrás: Facebook/Kelemen Anna

A nő szerint az orvosai mindig jóérzésűek voltak, és megcsinálták azt a méretet, amit kért tőlük – ám most már nem biztos abban, hogy ez volt a helyes út.

Sarka Kata: "ÚGY semmi közöm Dzsudzsák Ba­lázshoz"http://www.life.hu/sztarok/20161115-sarka-kata-reagalt-a-pletykakra-allitja-semmi-kozom-dzsudzsak-ba-lazshoz.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, azt rebesgetik, alakul valami Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs között. A műsorvezető ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba. TV + Sztárok--Ariel Winter popsirázása mellett minden Kardashian-lány elbújhathttp://www.life.hu/sztarok/20161115-ariel-winter-popsirazasa-mellett-minden-kardashian-lany-elbujhat-nagyon-szexi-videon-a-lany.htmlÉrdemes megjegyezni Ariel Winter nevét, akire már most egészen biztosan féltékeny a fél Kardashian-Jenner família. Mutatjuk is, hogy miért!TV + Sztárok--Bréking! Gianni eljegyezte Debreczeni Zitát http://www.life.hu/sztarok/20161115-debreczeni-zita-menyasszony-eljegyezte-ot-kedvese.htmlA csinos fotós repes a boldogságtól, hiszen végre gyűrű került az ujjára. TV + SztárokOrigoA Jimmy rajongók keményen nekimentek Zámbó Krisztiánnak http://www.life.hu/sztarok/20161115-a-jimmy-rajongok-lealaztak-krisztian-feldolgozasat.htmlTeljesen kiakadtak a rajongók, amiért Krisztián apja egyik klasszikusát dolgozta fel. TV + Sztárok--2 éve nem aludt Béres Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20161115-kislanya-komoly-probak-ele-allitotta-beres-alexandrat.htmlKét gyermekes anyaként Béres Alexandra nem unatkozik, de életükben sok a pozitívum, amelyek minden nap éltetik. TV + Sztárok--Íme, hazánk legszebb sztárpárjai http://www.life.hu/sztarok/20161115-szerelem-es-parkapcsolat-hazank-legszebb-sztarparjai-szandi-es-hosszu-katinka.htmlA világon az egyik legközhelyesebb mondat, hogy a szerelem az univerzum egyik legszebb érzése. Közhely vagy sem, minden ember arra vágyik a legjobban, hogy megtalálja azt az egy embert, akivel leélheti az egész életét. Hazánkban több olyan ismert ember is található, aki hosszú évek óta nagy harmóniába él együtt a kedvesével, méghozzá a szemünk előtt. Nézzük, a legszerelmesebb párokat! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.