Barátnőkből ellenséggé váltak a színésznők: vége a jó kapcsolatnak

Forrás: instagram.com/nurgulyesilcayy, instagram.com/nursel_kose -
ellenség Nürgül Yeslicay barátnő Megtört szívek Nursel Köse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feljelentette volt kollégáját a Megtört szívek egykori színésznője, méghozzá verbális bántalmazás vádjával. Nürgül Yeslicay mellett a legtöbb kollégája kiáll, de egyikük arra sem hajlandó, hogy beszéljen vele.

Elfajultak a dolgok a Megtört szívek két színésznője között, miután Nürgül Yeslicay feljelentette volt kollégáját verbális bántalmazás miatt. Az incidensből bírósági ügy lett, a legtöbb volt kolléga pedig kiállt a színésznő mellett, Erkan Petekkayával szemben, de egykori barátnője nem volt hajlandó tanúskodni, sőt, még a telefont sem vette fel.

Elfajultak a dolgok a Megtört szívek két színésznője között Forrás: instagram.com/nurgulyesilcayy, instagram.com/nursel_kose

"Nagyon haragszom rá, nem ezt vártam tőle" - mondta el véleményét Nürgül Yeslicay egykori barátnője, Nursel Köse viselkedéséről. Elmondta, a nő egyszer sem kereste őt, mióta elhagyta a sorozatot, és ebben a kényes ügyben sem támogatja. Nürgül Yeslicay nyilatkozataiból kiérződik, mennyire rosszul esik neki Nursel nemtörődömsége. "Az igazat megvallva nem értem őt. Nem hiszem, hogy veszélyeztette volna a karrierjét azzal, ha csak egyszer is felemelte volna a telefont, és megkérdezi, hogy vagyok" - olvashatóak Nürgül szavai az Epizódban.

Elviselhetetlen sztárok, akiktől mindenki falra mászik http://www.life.hu/sztarok/20161115-sztarok-akikkel-utalnak-dolgozni-megkeseritik-a-forgatast-shia-labeouf-es-gwyneth-paltrow.htmlMindannyian szeretnénk azt hinni, hogy kedvenc sztárunk nemcsak a filmekben, de a való életben is roppant kedves. Ám a látszat néha csal! Számos hollywoodi hírességről terjednek olyan történetek, amelyek felfedik valódi énjüket. A következő összeállításunkban olyan ismert embereket vettünk górcső alá, akik már többször is csináltak botrányt egy-egy forgatás alatt. TV + SztárokAFPPuskás Peti majdnem elveszítette élete szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20161117-puskas-peti-es-szerelme-a-szakitas-szelen-alltak.htmlA nyár fordulópont elé állította Puskás Petit és szerelmét. Úgy tűnt, hogy az elkövetkező időket már nem együtt fogják tölteni. TV + Sztárok--Fábry Sándort megváltoztatta a szerelem: szigorú elveit adta felhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-fabry-sandort-megvaltoztatta-a-szerelem-feladta-szigoru-elveit.htmlA showman általában nem teregeti ki a magánéletét, de olykor azért ő is tesz kivételt. Azt mindenesetre mindig lehetett tudni róla, hogy otthonát szigorúan rendben tartotta, amíg egy nő meg nem érkezett az életébe. Miatta képes volt feladni kőbe vésett elveit! TV + Sztárok--Eltitkolta nagy szerelmét Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20161117-demcsak-zsuzsa-titkos-szeretojebe-volt-utoljara-szerelmes.htmlDemcsák Zsuzsa a szerelmi életéről mesélt, többek között arról a férfiról, akit sosem látott a nyilvánosság. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs nem megy vissza a rádióba, hiába hívjákhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-sebestyen-balazst-hiaba-hivjak-mar-nem-megy-vissza-a-class-fmhez.htmlA Morning Show utolsó adását tegnap hallhatták a hallgatók, a műsor jövője bizonytalan, de Balázsék szeretnék folytatni valahol, annyi biztos, hogy már nem a Class FM-en. Hiába hívják őt, oda már nem megy vissza. Lezártnak tekinti a dolgot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSokan megpróbálták már kihasználni Tóth Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20161117-toth-gabi-oszintesegevel-tobben-is-visszaelnenek.htmlTöbben is megpróbálták már kihasználni Gabit, de eddig mindig volt mellette valaki, aki figyelmeztette őt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.