Fábry Sándort megváltoztatta a szerelem: szigorú elveit adta fel

Forrás: Facebook/Fonogram -
szerelem kapcsolat Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman általában nem teregeti ki a magánéletét, de olykor azért ő is tesz kivételt. Azt mindenesetre mindig lehetett tudni róla, hogy otthonát szigorúan rendben tartotta, amíg egy nő meg nem érkezett az életébe. Miatta képes volt feladni kőbe vésett elveit!

Nem jellemző Fábry Sándorra, hogy kiteregeti a magánéletét, ebben a tekintetben nem változott a showman az elmúlt évek alatt, de van, amiben igen. Azt mindig is szívesen hangoztatta, hogy otthonában szigorú szabályok uralkodnak, amit senki kedvéért nem akart volna feladni, amíg meg nem érkezett egy különleges nő az életébe. Miatta ő is képes volt a változásra.

Fábry Sándort megváltoztatta a szerelem: szigorú elveit adta fel Forrás: Facebook/Fonogram

Fábry Sándor rendmániás volt ugyanis: mindennek megvolt a helye, és ő maga takarította lakását. Azonban, amint betoppant a szerelem az életébe, képes volt feladni az elveit. "Ha megy a vonat, akkor mindent lehet csinálni. Amikor egy zavarbaejtően fiatal és dinamikus hölggyel sodort össze az élet, és bementem a fürdőszobába, egy whiskyspoharat találtam az üvegpolcon, és valahol a fürdőkád szélén még egy cigarettacsikk is le volt támasztva. Ettől vértolulást kaptam volna máskor, sőt fiatalabb koromban az azonnali eltávozást és felnégyelést jelentette volna, de akkor csak álltam a fürdőszobában, elröhögtem magam. Azt mondtam, hogy »Imádom, bébi! Legyen holnap is itt a whiskyspohara, és dohányozza tele a kádat« Szerintem ez a szerelem" - idézte a Hot! magazin Fábry Sándor korábbi szavait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.