Nem engedi vezetni férje Mádai Vivient

Forrás: természetesen Te csapata -
műsorvezető vezetés Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje nem engedi, hogy a műsorvezető a volán mögé üljön.

A 30 éves műsorvezető temperamentumos viselkedését már jól ismerjük a tévéből, ám mint kiderült, a magánéletében is hasonlóan éli a mindennapjait. Sajnos ennek olykor árnyoldalai is vannak, legutóbb egy

autóbaleset lett a vége Vivien féktelen indulatainak.

Mádai Vivien és párja, Zoltán Forrás: természetesen Te csapata

A fiatal sztárt vezetés közben érték rossz hírek, amik nagyon felhúzták, emiatt nem koncentrált a közlekedésre. Egy óvatlan pillanatban elrántotta a kormányt, és koccanásos balesetet okozott. Szerencsére senkinek nem esett baja, de Vivi ebben a pillanatban megértette, hogy muszáj megtanulnia kezelni az érzelmeit, mert ez nem csak rá, hanem a környezetére is veszélyes.
Kisfia, Zénó születése óta sokat javult a helyzet, ha vele utazik, igyekszik még annál is jobban odafigyelni, mint egyébként.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

„Szinte kínosan odafigyelek a KRESZ-táblákra, és a jelzőlámpákra. Sosem szegem meg a szabályokat."- mesélte a hot!Magazinnak.

Ettől függetlenül férje szinte sosem engedi, hogy Vivien az ő autóját vezesse. Ha hárman mennek valahová, akkor mindig Zoli vezeti az autót.

Bebe magányosan tölti idén az ünnepekethttp://www.life.hu/sztarok/20161116-szakitasa-miatt-maganyos-lesz-karacsonykor-az-enekes.htmlA híres zenész több évnyi házasság után egyedül kényszerül tölteni az ünnepeket. TV + Sztárok--Íme az idei év legszexibb pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20161116-kiderult-ki-kapja-a-legjobb-pasi-cimet-iden.htmlKiderült ki lett 2016 legszexisebb férfija. TV + Sztárok--Jennifer Aniston végre anya lesz!http://www.life.hu/sztarok/20161116-adoptalason-gondolkodik-jennifer-es-ferje.htmlSokszor olvashattunk már arról, hogy Jennifer Aniston terhes, ám ez még egyik alkalommal sem fedte a valóságot. Lehet, hogy most végre tényleg anyává válik a csodaszép színésznő? TV + SztárokOrigoDurván elverték egy nő miatt Stohl Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-stohl-andras-hatalmas-orrba-vagast-kapott.htmlSzorcsik H. Viki miatt kapott verést a színész, még az orra vére is eleredt. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoWhitney Houston szellemét érezte magán miközben a dalát énekeltehttp://www.life.hu/sztarok/20161115-whitney-houston-dala-kozben-erte-rosszullet-az-enekesnot.htmlMajdnem összeesett a színpadon az énekesnő, mikor Whitney Houston klasszikusát énekelte. TV + SztárokAFPOpitz Barbi nem mer kezdeményezni a fiúknálhttp://www.life.hu/sztarok/20161115-opitz-barbinak-meg-sosem-volt-pasija.htmlAz X-Faktor tehetséges versenyzője elárulta, még soha nem volt fiúja, és a barátokkal is óvatosan bánik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.