Robbie Williams 4 éves kislánya tetoválást akar!

Forrás: instagram/robbie williams -
Robbie Williams tetoválás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams 4 éves kislánya különös kéréssel állt a szülei elé. Teddy megirigyelte édesapja testén látható tetoválásokat, és kitalálta ő is szeretne egyet méghozzá karácsonyra. Az édesanyja nincs elragadtatva...

Még csak 4 éves Robbie Williams és Ayda Field közös kislánya, Teddy, de a csemete máris pontosan tudja, hogy mit akar. Megtetszett neki édesapja sok-sok tetoválása, így ő is szeretne pár varratot magára. Édesanyja természetesen nem támogatja őt ebben a tervében, egyáltalán nincs elragadtatva.

Robbie Williams kislánya irigyli apukája tetkóit Forrás: instagram/robbie williams

"Tudjátok, mit kért idén karácsonyra Teddy? Tetkókat. Azt hiszem, borzasztó rossz ösvényre tévedtünk. Ideje helyrehozni a dolgokat. Még csak négyéves a gyerek.

Azt mondta, mindenképpen csináltatni fog magának egyet az arcára, valamint teletetováltatja a karját, mire betölti a 12 éves kort.

Úgy gondolom itt az ideje, hogy közbelépjek, mert valami nagyon nem stimmel" - mondta a Mirrornak Ayda Field. Hozzátette kislánya kívánsága nem meglepő, hiszen Robbie Williams is hasonló dolgokat fontolgat. Még több tetoválást szeretne az énekes, méghozzá az arcára. Ayda persze leszögezte, nem fogja megengedni a férjének, hogy összevarrassa az arcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.