Brad Pitt túltette magát Angelinán

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Brad Pitt Margot Robbie Angelina Jolie randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt megrázta magát, és továbblépett. Margot Robbie-val randevúzik.

Angelina Jolie és Brad Pitt házassága zátonyra futott, és mindkettejüket megviselte a kialakult helyzet. Ám úgy tűnik, a színész túltette magát a váláson, hiszen azt rebesgetik, hogy Hollywood legforróbb, legcsinosabb színésznőjével, Margot Robbie-val kavarodott össze - tudta meg a RadarOnline.

Brad Pitt Forrás: AFP/Mark Ralston

Bizonyos információk szerint Pitt komolyan eltervezte, hogy elcsábítja a 26 éves nőt. Amennyiben a Harcosok Klubjának sztárja tényleg így gondolja, Angelinának minden reménye kárba veszhet a béküléssel kapcsolatban, ha egyáltalán van ilyen.

Margot Robbie Forrás: AFP/Valerie Macon

Albert Györgyi esküvőjét tervezgette, mikor megállt a szívehttp://www.life.hu/sztarok/20161118-albert-gyorgyit-az-anyjatol-elszenvedett-szeretethiany-is-gyotorte.htmlMa is sokan emlékeznek a 8 évvel ezelőtt elhunyt riporterre - megosztó személyiség volt. TV + SztárokOrigoJóra fordult a Rubint Réka által megmentett hajléktalan életehttp://www.life.hu/sztarok/20161118-rubint-reka-altal-megmentett-hajlektalan-jozsef-munkat-kapott.htmlRengetegszer találkozott egy üzlet előtt a hajléktalan Józsi bácsival Rubint Réka és elhatározta, felkutatja a családját. Sikerült is, így 10 év után találkozhatott édesanyjával a férfi, akinek azóta jóra fordult a sorsa. Munkát is kapott! TV + Sztárok--VV Micit szégyelli a családja – Valljuk be, nem is csoda!http://www.life.hu/sztarok/20161118-vv-micit-cikinek-tartja-a-csaladja.htmlA gátlástalanná vált lány családja és barátai már nem is szívesen beszélnek róla. TV + SztárokOrigoÚj lemezzel jelentkezik Csonka András!http://www.life.hu/sztarok/20161118-csonka-andras-13-ev-utan-uj-lemezzel-jelentkezik.htmlIzgalom és öröm: ezt érezte Csonka András, amikor felkérték egy új album kiadására. 13 éve jelent meg utoljára lemeze a színésznek! TV + Sztárok--Ő az a 44 évvel fiatalabb nő, akit a magyar zenész, Delhusa Gjon szerethttp://www.life.hu/sztarok/20161118-o-az-a-44-evvel-fiatalabb-lany-akibe-a-magyar-zenesz-delhusa-gjon-szerelmes.htmlNyilvánvaló, hogy változás történt Delhusa Gjon életében, hiszen idén nem utazott el keletre, és új albumot is készít. Ráadásul iszonyú jó kondiban van, senki sem mondaná meg róla, hogy 63 éves. TV + Sztárok--Luxus a köbön – Vajna Timi kényelmét külön személyzet biztosítjahttp://www.life.hu/sztarok/20161117-vajnai-timi-kulon-szemelyzetet-tart.htmlIlyen luxusról csak Hollywoodban hallani, valamint Vajna Timiéknél. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.