Madonna fiát drogozásért tartóztatták le

Madonna drogozás gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő fia egyébként is könnyen keveredik ügyes-bajos helyzetekbe, ám most nagyobb veszélybe sodorta magát, mint kellett volna. Drogfogyasztással és birtoklással vádolják Madonna 16 éves fiát.

Madonna és a 16 éves fia viharos kapcsolatot ápoltak egymással. Nem csoda, hiszen a legtöbb tinédzser szeszélyesen viselkedik a szüleivel, több sztár is beszámolt már arról, hogy nem bír a tini gyerekével.

Madonna és tini fia, Rocco Ritchie Forrás: NORTHFOTO/SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/Supplied By Xposurephotos.Com

Ám Roccó és popdíva viszonya már javulni látszott, abban reménykedtek, hogy az 58 édesanya majd jó hatással tud lenni virgonc fiára. Az események azonban ennek az ellenkezőjét bizonyítják, ugyanis a napokban bejelentés érkezett a szomszédoktól, hogy

Roccó rendszeresen marihuánát fogyaszt. A rendőrök letartóztatták a fiút.

tudta meg a TheSun.

Rocco Ritchie by @mertalas for Love Magazine #rocco #roccoritchie #kimturnbull #mertalas #madonna #guyritchie

Rocco Ritchie (@roccoritchiefan) által közzétett fénykép,

A tévútra tévedt fiút óvadék ellenében kiengedték a fogságból, ám az egészen biztos, hogy egy jó darabig elterelő kezeléseken kell részt vennie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.