Hajdú Pétert még mindig gyötri a magány

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata házasság nők ostrom Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szeret egyedül lenni Hajdú Péter, ezért nem is hagy sok szabadidőt magának. Minden napja be van táblázva mióta egyedülálló, ráadásul a nők is megkezdték visszaverhetetlen ostromukat, de hiába. A műsorvezető nem reagál a megkeresésekre, mert még nincs olyan állapotban.

Hajdú Péter élete nagyban megváltozott, mióta külön élnek Sarka Katával. Amellett, hogy a házassága válságba került, még a korábbi munkaadójától is el kellett búcsúznia. A sztár azonban arra koncentrált, hogy kihozza a helyzetből a legjobbat. Szinte rögtön talált egy másik tévécsatornát, ahol már egy jó ideje jelentkezik vasárnaponként műsorával, valamint súlyfeleslegétől is sikerült megszabadulnia.

Hajdú Pétert még mindig gyötri a magány Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A sztár minden nap szigorú menetrendet követ, szereti, ha mindig van dolga. Természetesen a sport sem hiányozhat az életéből, hiszen ez az időtöltés tudja igazán kikapcsolni, és elterelni a gondolatait. Azért is van tele minden nap a naptára, mert még mindig nem tudja elviselni a magányt, arra viszont nem áll készen, hogy új kapcsolatot kezdjen, pedig rengeteg hölgy ostromolja őt.

"Olyan leveleket, üzeneteket küldenek, amelyekben konkrét szexuális ajánlatok vannak,

sok lány szó szerint felajánlkozik nekem. Persze vannak, akik diszkrétebbek, csak találkozni szeretnének velem" - mesélte Hajdú Péter a hot! Magazinnak. Hozzátette, megvan a véleménye a felajánlkozó nőkről.

"Lehet, hogy ismert embertől akarnak teherbe esni, vagy az a mániájuk, hogy híres emberrel szexeljenek

és utána azzal dicsekedjenek. Nagyfokú bunkóságnak tartom, soha sem élnék vele. A találkozásokra sem reagálok, mert jelenleg nem vagyok olyan lelkiállapotban" - vallotta be a műsorvezető.

Magyar hírességek, akik 40 éves koruk után vállaltak gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20161122-edesanyak-akik-negyven-eves-koruk-utan-szultek-liptai-claudia-es-jakupcsek-gabriella.htmlEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják be, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. TV + Sztárok--VV Zsolti Dávidot hívta ki harmadik párbajozókénthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-vv-zsolti-davidot-hivta-ki-a-hetvegi-parbajra.htmlHatalmas változások vannak a ValóVilág powered by Big Brother című műsorában: ezúttal nem ketten, hanem hárman párbajoznak a hétvégén. Mici, Dávid és Zsolti küzd meg egymással. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea kocsija totálkárosra törthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kocsija-totalkarosra-tort-a-kedd-delutani-balesetben.htmlVárkonyi Andrea az Árpád híd budai hídfőjénél ütközött kedden kora este. Az autó totálkáros lett, de a műsorvezető apróbb sérülésekkel megúszta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoItt folytatnák Sebestyén Balázsékhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-a-radio1en-folytatnak-sebestyen-balazsek-a-morning-showval.htmlAhogy arról tegnap hírt adtunk videóüzenetben jelentkezett be a Facebookon Sebestyén Balázs, szavaiból arra lehetett következtetni, pontosan tudják, hol folytatják tovább rádiós munkájukat.TV + SztárokOrigoNem ünnepli együtt a hálaadást Meghan Markle és Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20161123-nem-unnepli-egyutt-a-halaadast-meghan-markle-es-harry-herceg-aki-epp-a-karib-tersegben-van.htmlAz amerikai Meghan Markle számára bizony nagyon fontos ünnep a hálaadás, Harry herceg azonban nem lesz a lánnyal az első ilyen alkalommal. TV + Sztárok--Mexikóban nyaral Catherine Zeta -Jones és Michael Douglas - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161123-mexikoban-nyaral-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas.htmlHázassági problémák ide vagy oda, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kiruccantak egy kicsit, méghozzá Mexikóba, ahol fotók is készültek a hollywoodi sztárpárról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.