Öt év után végre elvált Szőke Zoltán

válás Szőke Zoltán Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja, Szőke Zoltán és felesége már egy jó ideje külön élnek, de eddig nem került sor a válásra. 5 év után azonban végre sikerült pontot tenniük kapcsolatuk végére, mindössze fél óra volt az egész.

Huszonöt évvel ezelőtt házasodott össze Szőke Zoltán és Laki Anikó, kapcsolatuk azonban öt évvel ezelőtt véget ért. A Barátok közt sztárja akkor jelentette be feleségének, hogy mást szeret, de az elválás nem ment könnyen. A szakítás után még két évig együtt éltek, ami megnehezítette a helyzetüket, azonban miután különköltöztek, sikerült mindkettőjüknek új életet kezdeni. A válás azonban mostanáig egyiküknek sem volt fontos.

Öt év után végre elvált Szőke Zoltán Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Bár mindig is mondtam, ha Zolinak fontos a válás, adja be a papírokat, erre jó darabig nem került sor. (...) Aztán

idén tavasszal azt kérte, indítsuk el a válást, én pedig nem kérdeztem, hogy azért, mert esetleg újra nősülni akar-e.

Hosszú ideig megint nem történt semmi, végül júniusban én nyújtottam be a keresetet" - mesélte a Best Magazinnak Laki Ildikó, aki hálás azért, hogy nem egyből a szakítás után estek át a procedúrán.

"Hálás vagyok Zolinak azért, hogy nem akkoriban váltunk el.

Az fájdalmasabb lett volna, elsősorban, mert akkor még nem értettem teljesen meg az indokait, mert nem zártam le magamban a történteket, mert egyedül voltam" - tette hozzá a volt feleség. Most viszont, hogy ő is komoly párkapcsolatban él, mindkettőjüknek könnyen ment a válás. Mindössze fél óra volt a bontóper, amit mosolyogva, egymás mellett ülve hallgattak végig. "A per utáni kávé mellett megbeszéltük, hogy hamarosan megünnepeljük, hogy ilyen szépen váltunk el. Mégpedig hatosban: a fiaink, valamint Zoli és én a párjainkkal együtt" - mesélte Laki Ildikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.