A sikeres magyar modell, Palvin Barbi mosógépet szeretne karácsonyra

modell Palvin Barbara sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legsikeresebb magyar modell, Palvin Barbi gyakorlatilag bármit megvehet magának. Ő mégis földhöz ragadt lány, és megnézi, mire költi keresetét. Nemrég azonban elárulta, mire vágyik karácsonyra. 

Idén 10 éve, hogy Palvin Barbi modellkedik, most pedig már számatalan világkampány van a háta mögött, és jópár divatcég kifutóján is megmutatta szépségét. Nemrég Barbi az Aktívnak elárulta azt is, hogyan zajlanak náluk az ünnepek.

A modell idén is, mint mindig, itthon, a családjával ünnepel: ilyenkor találkozik a rokonokkal és keresztlányával is. És bár Barbi gyakorlatilag bármit megkaphatna, hiszen vagyona körülbelül 4 milló dollár,ő mégsem köti feleslegesen a pénzt. Az Aktívnak nemrég elmondta,

most az első számú vágya egy olyan mosógép, amiben szárító is van.

Szerencsés pasi Barbi leendő kedvese - ő biztosan nem az a lány, akit pár gyémánttal bárki levehet a lábáról.

A gyönyörű magyar modellaz interjúban elmesélte azt is, hogy 13 évesen, egy tüntetésről hazafelé jövet fedezték fel őt, azóta pedig nincs megállás a karrierjében.

Még mindig inkább férfinak néz ki Caitlyn Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20161128-caitlyn-jenner-meg-mindig-ferfinak-nez-ki.htmlMindenkit sokkolt Caitlyn Jenner, amikor bejelentette, hogy nőként akarja folytatni az életét. Egy éve nyáron mutatkozott be Bruce helyett immár Caitlyn Jennerként, de továbbra is inkább férfinak tűnik. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee úgy érezte semminek nincs értelme a szakítás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20161128-ganxsta-zolee-a-szakitas-utan-valsagos-allapotba-kerult.htmlSokan aggódtak Ganxsta Zolee állapotáért miután a barátnője otthagyta. A rapper Facebook-oldalán kétségbeejtő kiírások jelentek meg, amivel halálra ijesztette a rajongóit és a barátait is. A zenész bevallotta, hogy sokszor járt a határon... TV + SztárokOrigoFésűs Nelly könnyekben tört ki anyósa miatt Danny Blue műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161128-fesus-nellynek-halott-anyosa-szelleme-jelent-meg-danny-blue-musoraban.htmlDanny Blue új műsorában, a Tudat felettiben négy sztár kíséretében idéznek meg különböző eseményeket, történéseket. Egy elhagyatott házban, ahol vélhetően csendőr-gyilkosságok történek, a pohár egyszer csak mozogni kezdett és a műsor egy nem várt fordulathoz érkezett... TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huVV Mici úgy gondolja, az édesanyja nem lesz büszke ráhttp://www.life.hu/sztarok/20161128-vv-mici-a-valo-vilag-8-kiesoje-a-life-hu-nak-adott-interjut.htmlMici és Zsolti esett ki a Való Világ nyolcadik szériájából, Dávid költözhetett vissza a villába. Az egyik kiseővel, a szexkazán Micivel a Life.hu riportere beszélgetett.TV + Sztárok--Hajdú Péter őszintén mesélt Kasza Tibinek az elmúlt négy hónap megpróbáltatásiarólhttp://www.life.hu/sztarok/20161128-hajdu-peter-kasza-tibivel-beszelgetett-oszinten-a-valasarol-kata-a-takaritonot-is-magaval-vitte.htmlKasza Tibi elvitte egy körre Hajdú Pétert, közben pedig az elmúlt négy és fél hónap viszontagságairól kérdezte. Hajdú meglepő őszinteséggel válaszolt minden kérdésre... TV + SztárokOrigoVV Zsolti elveszi feleségül szerelmét Patrikothttp://www.life.hu/sztarok/20161128-vv-zsolti-meghazasodik-szerelmevel-patrikkal.htmlVV Zsolti a párbaj alatt szinte senki másra sem tudott figyelni, mint a sorok között ülő szerelmére Patrikra, aki egy igazán különleges meglepetéssel várta a villalakót... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.