Itt folytatódik a Morning Show- Sebestyén Balázsék végre elárulják a várva várt titkot

Forrás: Class FM -
Sebestyán Balázs Vadon Jani Morning Show Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg rajongó lett dühös és szomorú, amikor elhallgatott a Morning Show. A műsor befejezésének körülményei sem voltak teljesen tiszták, a tervezettnél előbb ért véget a leghallgatottabb reggeli adás. A Morning Show jövője eddig kétséges volt, de hamarosan kiderül, hogy folytatják Sebestyén Balázsék.

Nemsokára örülhetnek a rajongók, hiszen kiderül, mi lesz Sebestyén Balázsék sorsa. A Morning Show hirtelen ért véget, és nagy botrányok övezték az elhallgatását. A Class FM közleménye szerint Balázs nem akarta kitölteni hátralevő idejét a rádiónál, mert tévés munkáira szeretett volna koncentrálni, ami a műsorvezető szerint egyszerű hazugság volt. A műsorvezetők ezek után mégis megtarthatták utolsó adásukat, de senki nem tudta, mi lesz a Morning Show sorsa.

Kiderül, hol folytatódhat a Morning Show Forrás: Class FM

Rengeteg rajongó várja vissza a három műsorvezetőt, sokaknak indult velük a reggele. Nemsokára azonban eloszlatják a kétségeket, ugyanis Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani sajtótájékoztatót tartanak pénteken. A szerkesztőségünkbe eljuttatott meghívó szerint az eseményen kiderül, hol, mikor, és milyen formában fog folytatódni az ország leghallgatottabb rádióműsora.

Király Linda bevallotta: anya szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-kiraly-linda-el-tudna-kepzelni-magat-anyakent.htmlÚj televíziós szereplése olyan érzéseket csalogat elő az énekesnőből, amelyekről nehéz nem tudomást venni. TV + SztárokOrigoMegvannak a Való Világ következő párbajozóihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-vv-ati-ginaval-megy-parbajozni-valo-vilag.htmlHamarosan végéhez ér a Való Világ powered by Big Brother című játék, már csak 6 villalakó tartózkodik a luxusbörtön falain belül. Hétvégén újabb párbaj veszi kezdetét, akik pedig megküzdenek egymással: Ati és Gina. TV + Sztárok--Volt idő, mikor Gáspár Laci is éhezetthttp://www.life.hu/sztarok/20161201-gaspar-laci-sosem-felejti-el-milyen-volt-szegenynek-lenni.htmlA híres énekes sosem fogja elfelejteni, honnan indult... TV + SztárokOrigoRobbie Williams felesége vallott: Sokszor megjátssza az orgazmusthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-orgazmust-szinlel-robbie-williams-felesege.htmlÉlő műsorban mesélt arról Robbie Williams felesége, hogy bizony ő is, sok nőhöz hasonlóan, olykor megjátssza az orgazmust. TV + Sztárok--Törőcsik Mari: "Messziről jöttem vissza"http://www.life.hu/sztarok/20161201-torocsik-mari-szineszno-81-eves-messzirol-jott-vissza.htmlA 81 éves Törőcsik Mari a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány fővédnökeként látogatott le a jótékonysági árverésre. TV + Sztárok--Elajándékozza pénzének egy részét Miss Universe http://www.life.hu/sztarok/20161130-elajandekozza-penzenek-egy-reszet-miss-universe-bodizs-veronika.htmlA Miss Universe nyertese átvehette fatasztikus nyereményeit. A királynő nem fogja elshoppingolni a pénzét, sokkal jobb helyet talált neki.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.