Nem találja párját a gyermekvállaláshoz Nagy Adri

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban Nagy Adri énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor volt kapcsolata, akkor nem lehetett szó babázásról. Most viszont belevághatna a gyerek projectbe, de nincs hozzá partnere.

Ezelőtt 3 évvel méhnyakrákot diagnosztizáltak a gyönyörű énekesnőnél, mely miatt sajnos meg is kellett műteni. Ezt követően az orvosok határozottan kikötötték:

a következő 3 évben ne is gondoljon gyermekvállalásra.

Adri akkoriban boldog párkapcsolatban élt kedvesével, Tomival, így természetesen babát szerettek volna.

Nagy Adri szeretne már anya lenni Forrás: TV2

Szépen teltek az évek, és eközben az orvosok által szabott határidő is lejárt, vagyis a Jóban Rosszban sztárja teherbe eshet. A bökkenő csak az, hogy mostanra szakítottak egykori kedvesével, így egyedül maradt.

"Úgy érzem, most kezdek beérni, és néhány éven belül már biztosan bele lehetne ebbe vágni, de ahhoz ugye először egy férfi kellene, aki most nincs az életemben. Furcsa helyzet, hogy most, amikor végre már anya lehetnék, egyedül maradtam." - mesélte őszintén a Story Magazinnak.

Azt is bevallotta, hogyha most egy stabil kapcsolatban élne, akkor egy pillanatig nem habozna, belevágna az anyaságba.

Állítólag Sarka Kata életében felbukkant egy új férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-sarka-kata-titokzatos-pasija-lehet-a-valsaguk-oka.htmlSarka Kata és Hajdú Péter házasságának sorsa továbbra sem dőlt el. Külön élnek, de a békéltető tárgyalásukon nem jelentek meg. Válságuk okai között szerepelt féltékenység és eltávolodás is. Bár Hajdú várja vissza Katát, úgy tűnik a sztármami életében már egy új férfi tölt be fontos szerepet... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoZimány Linda fegyvert rántott- vörös rúzs és gengszter stílushttp://www.life.hu/sztarok/20161201-zimany-linda-fegyverrel-a-kezeben-pozolt.htmlZimány Linda új szerepben: színésznőnek állt a szépséges modell. TV + SztárokOrigoKínos baki! Meghalt Charlie Sheen a köztévé szerint http://www.life.hu/sztarok/20161201-charlie-sheen-meghalt-kinos-baki-a-kozteven.htmlSokan meglepődhettek, amikor csütörtök reggel megnézték az M1 egyik adását, ugyanis bejelentették, hogy a világsztár már nincs az élők sorában. TV + Sztárok--Itt folytatódik a Morning Show- Sebestyén Balázsék végre elárulják a várva várt titkothttp://www.life.hu/sztarok/20161201-eldolt-a-morning-show-sora-hamarosan-kiderul-hol-folytatodik.htmlRengeteg rajongó lett dühös és szomorú, amikor elhallgatott a Morning Show. A műsor befejezésének körülményei sem voltak teljesen tiszták, a tervezettnél előbb ért véget a leghallgatottabb reggeli adás. A Morning Show jövője eddig kétséges volt, de hamarosan kiderül, hogy folytatják Sebestyén Balázsék. TV + SztárokOrigoCicciolina retteg az adóhatóságtólhttp://www.life.hu/sztarok/20161201-cicciolina-oszinten-meselt-a-ferfiakkal-szembeni-elvarasairol.htmlAz egykori pornószínésznő őszintén mesélt az elvárásairól, a terveiről és a félelmeiről is. TV + Sztárok--Megvannak a Való Világ következő párbajozóihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-vv-ati-ginaval-megy-parbajozni-valo-vilag.htmlHamarosan végéhez ér a Való Világ powered by Big Brother című játék, már csak 6 villalakó tartózkodik a luxusbörtön falain belül. Hétvégén újabb párbaj veszi kezdetét, akik pedig megküzdenek egymással: Ati és Gina. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.